ДЮФЛУ. U14. 1/4 фіналу. «Кривбас» (Кривий Ріг) – «Динамо» (Київ) – 0:4

ДЮФЛУ. U14. 1/4 фіналу. «Кривбас» (Кривий Ріг) – «Динамо» (Київ) – 0:4

У чвертьфіналі ДЮФЛУ серед команд вікової групи U14 київське «Динамо» зустрілося з криворізьким «Кривбасом». Господарями першої гри були криворіжці, матч відбувся на стадіоні «Спарта» у Кривому Розі.

У першому таймі динамівці, володіючи перевагою, відзначилися лише одного разу. Осьмухін увійшов до штрафного майданчика по місцю лівого інсайда, прибрав захисника та з гострого кута пробив по воротах – воротар не захистив ближній кут, і м’яч влетів до сітки.

Мінімальна перевага «біло-синіх» трималася до останньої десятихвилинки, коли динамівці довели свою перевагу до розгромної. Спочатку Довгий майстерно виконав штрафний, пробивши з метрів 20-ти повз стінку точно в кут, потім Саракуца відібрав м’яча перед штрафним майданчиком у суперника, обіграв опонента та викотив під удар Валігурському, якому залишалося пробити повз воротаря, який намагався нейтралізувати ситуацію. Крапку же в матчі поставив Осьмухін, який увірвався до штрафного майданчика та пробив повз воротаря, оформивши дубль у цій грі.

Тож, «Динамо» здобуває впевнену перемогу, перетворюючи матч-відповідь фактично на формальність.

ДЮФЛУ. U14. 1/4 фіналу. Перший матч

«Кривбас» (Кривий Ріг) –«Динамо» (Київ) – 0:4

08.06.2024. Кривий Ріг. Стадіон «Спарта»

«Динамо»: 1. Бахрієв, 2. Дзюбенко, 3. Шевчук, 6. Мазур, 16. Валігурський, 8. Пістряк (5. Мармуляк, 36), 17. Довгий, 10. Калюжний (22. Саракуца, 50), 20. Кургузов (13. Чайка, 56), 7. Осьмухін, 15. Мартинюк (9. Гребельник, 63).

Голи: Осьмухін (24, 68), Довгий (62), Валігурський (65).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер