ДЮФЛУ U14. Динамівці з великим рахунком 8:1 перемогли чернігівську «Десну»

ДЮФЛУ U14. Динамівці з великим рахунком 8:1 перемогли чернігівську «Десну»

Команда «Динамо» U14 (футболісти 2010 року народження) під керівництвом тренерів Сергія Бондара та Олександра Стужука провела перенесений матч 8-го туру чемпіонату ДЮФЛУ. Динамівці на базі ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського на Нивках приймали чернігівську «Десну» та перемогли з великим рахунком 8:1.

Господарі одразу перейшли до головного – забитих м’ячів, та уже до 10 хвилини вели у рахунку 2:0, а до завершення першого тайму забили шість м’ячів без відповіді у ворота гостей. Спочатку Осьмухін зробив простріл до штрафного майданчика справа, на який відгукнувся Довгий, і м’яч після його торкання залетів у дальній кут воріт – 1:0. А незабаром Чайка хорошою передачею вивів на ударну позицію Валігурського, і той спрямував м’яч повз воротаря – 2:0.

Третій м’яч до свого активу записав Осьмухін, якого віч-на-віч із воротарем ефектним пасом п’яткою вивів Мартинюк, і Захар свою нагоду не змарнував – 3:0.

Дуже скоро динамівці забили й четвертий м’яч: воротар «Десни» невдало вибив м’яч з воріт, Калюжний його підхопив та справа майстерно вразив дальній кут воріт – 4:0. Через 10 хвилин Борисов підібрав м’яч після втрати суперника, віддав передачу на Мартинюка, той змістився вправо та спрямував м’яч точно у дальній кут воріт – 5:0.

Шостий м’яч наша команда забила вже через три хвилини: динамівці знову зробили перехоплення, Калюжний своєчасним пасом вивів на ударну позицію Осьмухіна, і той майже з лінії воротарського майданчика відправив м’яч у лівий від себе кут воріт.

Після перерви ситуація на полі не змінилася, динамівці продовжили вести гру під своє диктування та забивати м’ячі. Мартинюк протягнув м’яч до штрафного майданчика та невідпорним ударом з центру довів рахунок до 7:0.

Пройшло небагато часу, як «Десна» змогла забити м’яч престижу: гості виконали штрафний удар майже з центра поля, після першої спроби гравця суперника пробити головою динамівців врятувала поперечина, але з другої чернігівцям пощастило більше, і Іллєнко «розмочив» рахунок – 7:1.

Зазначимо, що у динамівців було ще безліч нагод, щоб довести рахунок до двозначного, та з ударами Саракуци, Гребельника, Валігурського і Мартинюка вдавалося впоратися захисникам та голкіперу «Десни». Але і вони не змогли допомогти, коли Кургузов опинився сам на правому фланзі та без проблем вразив дальній кут воріт – 8:1.

Чемпіонат ДЮФЛУ U14, 8-й тур

«Динамо» – «Десна» - 8:1 (6:0)

«Динамо»: 24. Бурба (Бахрієв, 36), 2. Дзюбенко, 5. Мармуляк, 3. Шевчук, 16. Валігурський, 4. Борисов, 10. Калюжний, 17. Довгий, 7. Осьмухін, 15. Мартинюк, 13. Чайка.

У другому таймі на заміну виходили: Бахрієв, Мазур, Саракуца, Кургузов, Гребельник

Голи: Довгий (2), Валігурський (7), Осьмухін (11, 29), Калюжний (16), Мартинюк (26, 48), Кургузов (63) – Іллєнко (51).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер