ДЮФЛУ. U15. Фінальний етап. «Динамо» - «Мункач» - 1:2

ДЮФЛУ. U15. Фінальний етап. «Динамо» - «Мункач» - 1:2

У другому турі фінального турніру ДЮФЛУ у віковій групі U15 «Динамо» зустрілося з «Мункачем» з Мукачева. Матч відбувся на стадіоні «СКІФ» у Львові. Нагадаємо, місто Лева приймає фінальний турнір ДЮФЛУ у вищій лізі. 

У першому турі «біло-сині» поступилися «Шахтарю», а УФК «Кривбас» та «Мункач» розписали безгольову мирову, тож «Динамо» перед другим туром посідало четверте місце. 

Тренерський штаб киян на чолі з Сергієм Беженарем вдався до ротацій у складі, давши відпочити деяким виконавцям, які більше грали напередодні. Одразу 5 гравців вчорашньої основи опинилися у запасі. 

І знову матч розпочався не за сценарієм киян. Вже на 5-й хвилині вони опинились у ролі наздоганяючих – після прострілу Володимира Великого в центр штрафного та помилки динамівців у центрі оборони найкращий бомбардир «Мункача» Володимир Квіквінія ударом в один дотик переправив м’яч у ворота. 

«Біло-сині» відігралися після виконання стандарту. Після розіграшу кутового Єрмак навісив з лівого флангу на Владислава Руденка, який з лінії воротарського ударом головою переправив м’яч до сітки воріт. 

У перерві у складі «Динамо» відбулося одразу 5 замін. Але на 49-й хвилині закарпатці знову повели в рахунку. Третьяков увірвався до штрафного майданчика лівим флангом, хитнув захисника та пробив у дальній кут. Проблеми «Динамо» збільшилися, коли травму отримав Родак, після чого відбулася вимушена заміна. Тим не менше, кияни активізувалися в атаці, провели кілька небезпечних атак, як і у грі з «Шахтарем», претендували на пенальті, цього разу після грубого підкату Шаповалова проти Сорочинського… На п’ятій компенсованій хвилині капітан «Мункача» Шупік вибив мєяч з порожніх воріт після удару Сорочинського. 

Як і напередодні, динамівці не реалізували шквал своїх фінальних атак та не врятувалися від поразки… Попереду – завершальний матч проти УФК «Кривбас». 

ДЮФЛУ. U15. Фінальний турнір

«Динамо» - «Мункач» - 1:2

22.06.2024. Львів. Стадіон «СКІФ» 

«Динамо»: 1.Пожар, 5.Соломченко, 33.Царичанський, 17.Парінов (2.Сорочинський, 36), 16.Мартишко, 4.Гурін (24.Онищенко, 36), 8.Єрмак (10.Дячок, 36), 11.Боровцов, 13.Кузьминський (6.Юрченко, 36), 19.Назарков (21.Родак, 36, 22.Клим’юк, 60), 15.Руденко (Титенко, 44). 

«Мункач» (стартовий склад): 1.Вольвач, 4.Пітра, 20.Шупик, 23.Бурлака, 24.Смотрицький, 14.Щербаков, 18.Нав’ярний, 11.Сидорук, 19.Великий, 10.Квіквінія, 7.Третьяков. 

Голи: Руденко (18) – Квіквінія (5), Третьяков (49)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер