ДЮФЛУ. U15. Фінальний етап. «Динамо» - «УФК-Кривбас» - 4:1

ДЮФЛУ. U15. Фінальний етап. «Динамо» - «УФК-Кривбас» - 4:1

У третьому та завершальному матчі фінального турніру ДЮФЛУ сезону 2023/2024 у віковій категорії U15 зустрілися «Динамо» та «УФК-Кривбас» (Дніпро). 

Після поразок у попередніх двох поєдинках від донецького «Шахтаря» (0:1) та «Мункача» з Мукачева (1:2) підопічні Сергія Беженара втратили шанси на чемпіонство, тож у матчі з «УФК-Кривбас» вирішувалася доля бронзових нагород.

Наші хлопці активно розпочали поєдинок та були налаштовані рішуче. Уже на першій хвилині Єрмак двічі пристрілювався, але м’яч в обох випадках пролетів повз ворота. Кияни продовжували володіти ініціативою та створювати небезпечні моменти біля чужих воріт як після стандартних положень, так і після ігрових комбінацій. Суперники теж не пасли задніх та кілька разів змусили Пожара вступати у гру та нейтралізувати загрозу.

Хорошу нагоду вивести свою команду уперед мав Єрмак, який виконував штрафний удар, призначений за фол проти Дячка, але м’яч після його удару метрів з 21 відбив воротар. Майже вся гра проходила на половині поля суперника, і кияни все ближче і ближче підбиралися до воріт суперника. Але заради справедливості також відзначимо можливості Калмикова та Кайтанюка, які були достатньо небезпечними. Та все ж у середині тайму саме динамівці повели у рахунку. Зі штрафного трохи правіше центру відзначився Єрмак – 1:0.

А ще через півтори хвилини «біло-сині» заробили пенальті, коли суперник у власному штрафному майданчику збили Титенка. Одинадцятиметровий удар чітко реалізував сам постраждалий, подвоївши перевагу своєї команди – 2:0.

До свистка на перерву дніпряни мали хорошу нагоду скоротити відставання у рахунку, коли арбітр призначив пенальті вже у динамівські ворота, але Кіпчу влучив у поперечину.

У другому таймі «УФК-Кривбас» таки зміг відзначитися. Парінов, який нещодавно вийшов на заміну, у власному штрафному майданчику порушив правила проти Січового, і арбітр призначив ще один пенальті. Цього разу до м’яча підійшов Кайтанюк та не схибив, спрямувавши сферу точно у кут воріт – 2:1.

Обидві команди грали на високих швидкостях та стрімко переходили середину поля. Також на полі було багато емоцій, що свідчило про принциповість поєдинку. Ледь не забив третій м’яч Мартишко, який зміг переграти воротаря, але того підстрахував захисник, вибивши сферу вже з порожніх воріт.

Ще в одному з епізодів м’яч знову опинився у сітці дніпрян, але напередодні Юрченко випустив його за межі поля, тому взяття воріт зафіксовано не було. Крім того, могли відзначатися Титенко та Єрмак, але, що не вдалося їм, до фінального свистка змогли зробити партнери. Спочатку Дячок завершив влучним ударом стрімку атаку динамівців у кілька передач. Данило прийняв м’яч та завдав удару з центра штрафного майданчика – 3:1. А остаточний рахунок встановив Руденко, який відгукнувся на флангову передачу Парінова – 4:1.

Таким чином, «Динамо» U15 за підсумками фінальної стадії ДЮФЛУ посіло третє місце. 

ДЮФЛУ. U15. Фінальний турнір

«Динамо» - «УФК-Кривбас» - 4:1 (2:0)

«Динамо»: 1. Пожар, 2. Сорочинський, 16. Мартишко, 3. Яворський, 22. Клим’юк (17. Парінов, 36), 4. Гурін, 10. Дячок, 8. Єрмак (11. Боровцов, 70), 9. Титенко (19. Назарков, 70), 13. Кузьминський, 6. Юрченко (15. Руденко, 63).

«УФК-Кривбас» (стартовий склад): 1. Ванжа, 13. Полторацький, 3. Бухаров, 4. Різніченко, 16. Гогін, 7. Павленко, 9. Січовий, 11. Калмиков, 6. Кайтанюк, 19. Горяний, 5. Кіпчу.

Голи: Єрмак (22), Титенко (25, з пен.), Дячок (67), Руденко (69) – Кайтанюк (43).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер