ДЮФЛУ. U16. 1/4 фіналу. «Динамо» (Київ) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 5:1

ДЮФЛУ. U16. 1/4 фіналу. «Динамо» (Київ) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 5:1

У чвертьфіналі ДЮФЛУ серед команд вікової групи U16 київське «Динамо» зустрілося з криворізьким «Кривбасом». Господарями першої гри були кияни, матч відбувся на полі навчально-тренувальної бази ДЮФШ «Динамо» на Нивках. 

Динамівці з перших хвилин були націлені на ворота гостей, намагаючись перехопивши м’яч одразу проводити швидкі атаки. На третій хвилині така атака завершилася швидким голом. Іван Андрейко отримав на лівому фланзі та пішов на загострення, увірвавшись до штрафного майданчика, звідки прострілив у центр, куди набіг Арсеній Федоренко, вразивши ворота з близької відстані. 

Другого взяття воріт довго чекати не довелось. На 11-й хвилині Романюк навісив з кутового з правого флангу до центру воротарського майданчика, звідки Ярослав Вахіль несподівано для всіх корпусом переправив м’яч у ворота. Це був останній гол у першій 40-хвилинці. 

Здобуту у першому таймі перевагу у два м’ячі «біло-сині» намагалися примножити і по перерві, з перших хвилин насівши на ворота гостей та заробивши кілька поспіль кутових. 

Динамівці швидко втілили свою перевагу у третій гол, щоправда забивши його після стандартного положення, проте вже не кутового, а штрафного удару. На 48-й хвилині Іван Андрейко бездоганно виконав штрафний з 19-ти метрів по центру від воріт, поклавши м’яч у нижній кут. 

Майже одразу, протягом двох хвилин кияни двічі ледь не забили вчетверте, той самий Андрейко одного разу пробив повз ворота, інший раз – у стійку. Гості вистояли у ці хвилини та згодом оговтались, почавши створювати моменти у відповідь. На 56-й хвилині Боднар прорвався до воріт киян лівим флангом, проте не влучив у ворота з близької відстані. Втім, за хвилину «Кривбас» таки забив гол. Динамівці вибили м’яч зі свого штрафного майданчика після кутового, але одразу слідував ще один навіс, і Матвій Боднар з лінії воротарського переправив м’яч у ворота. 

На 59-й хвилині кияни заробили ще один штрафний удар, ідентичний до реалізованого на початку тайму, проте цього разу Андрейко пробив над поперечиною. 

Гості теж мали свої моменти, аби зменшити відставання у рахунку, та все ж таки «Динамо» перемогло з розгромним рахунком. На четвертій компенсованій хвилині Дмитро Коновалов, який вже грав із капітанською пов’язкою, від свого штрафного майданчика віддав вертикальний пас через все поле на Романа Вишнівського, вивівши його на ворота. Вишнівський реалізував цей вихід, забивши четвертий гол та почав бурхливо святкувати свій гол, знявши футболку, за що отримав червону картку. 

За хвилину кияни забили і п’ятий гол. Гродзінський обікрав суперника та віддав пас урозріз на Такташова, Дамір прийняв м’яч у штрафному та ударом низом переграв голкіпера, який вийшов з воріт. 

ДЮФЛУ. U16. 1/4 фіналу. Перший матч

«Динамо» (Київ) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 5:1 

08.06.2024. Київ. НТБ ДЮФШ «Динамо» 

«Динамо»: 1.Раєнко – 5.Панімаш (16.Перкатюк, 41, 2.Коновалов, 73), 4.Вахіль, 19.Огороднік, 6.Шевченко – 22.Іваськів (3.Батіст, 80+6), 13.Федоренко, 10.Романюк (14.Такташов, 80+2) – 18.Бошкевич (8.Гродзінський, 60), 15.Андрейко (21.Щербак, 77) – 11.Кучерявий (9.Вишнівський, 77). 

«Кривбас» (стартовий склад): 32.Дударенко, 19.Рюмін, 4.Пукліч, 3.Татаров, 7.Кононихін, 24.Чернушкін, 2.Падерін, 11.Байбузенко, 14.Ліліченко, 23.Карлаш, 10.Боднар.

Голи: Федоренко (3), Вахіль (11), Андрейко (48), Вишнівський (90+4), Такташов (90+5) – Боднар (57)

Вилучення: Вишнівський (80+4)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер