ДЮФЛУ. U16. «Динамо» - КДЮСШ-15 – 8:1

ДЮФЛУ. U16. «Динамо» - КДЮСШ-15 – 8:1

У 5-му турі чемпіонату ДЮФЛУ динамівці на базі ДЮФШ «Динамо» ім. Лобановського на Нивках приймали КДЮСШ-15.

Перший гол у грі забили гості – на 11-й хвилині відзначився Газкевич, замкнувши простріл з лівого флангу. Пропущений м’яч не знітив динамівців, і вже на 16-й хвилині вони відігралися. Щоправда, не без допомоги суперників – навіс з кутового замкнув ударом у власні ворота захисник КДЮСШ-15 Лукаш.

А наприкінці тайму «біло-сині» повели в рахунку – Огороднік замкнув влучним ударом головою навіс з флангу. За хвилину до перерви Андрейко забив третій м’яч «у роздягальню».

У другому таймі перевага «Динамо» була тотальною. «Біло-сині» відзначились у воротах гостей ще 5 разів, не пропустивши жодного. Дубль оформив Іван Андрейко, забивши другий м’яч красивим дальнім ударом. Таким чином «Динамо» U16 здобуло вольову, і при цьому розгромну перемогу.

ДЮФЛУ. Вища ліга. U16. «Динамо» - КДЮСШ-15 – 8:1

07.10.2023. Київ. НТБ ДЮФШ «Динамо»

«Динамо» (стартовий склад): Биховченко, Панімаш, Огороднік, Петренко, Перкатюк, Романюк, Федоренко, Такташов, Гроздінський, Андрейко, Кучерявий.

На заміну виходили: Марченко, Онищенко, Яковлєв, Вишнівський, Кушенко, Коновалов, Парінов, Манько.

Голи: Лукаш (16, автогол), Огороднік (34), Андрейко (39, 52), Кучерявий (45), Коновалов (65), Вишнівський (73), Марченко (77) – Газкевич (11)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер