ДЮФЛУ. U16. Еліт-Ліга. «Динамо» - ОК ім. Піддубного – 8:1

ДЮФЛУ. U16. Еліт-Ліга. «Динамо» - ОК ім. Піддубного – 8:1

У завершальному матчі першого етапу Еліт-Ліги ДЮФЛУ «Динамо» U16 приймало на своєму полі команду Олімпійського Коледжу імені Піддубного.

Для динамівців цей матч не мав турнірної інтриги, адже вони мали майже вдвічі очок (27) ніж ОКІП та «Шахтар», які мали рівну кількість очок (по 14) перед останнім туром.

Однак підопічні Олексія Дроценка були налаштовані завершити перший етап з абсолютним показником і з перших хвилин гри домінували на полі, у той час як гості з самого початку гри виглядали розгубленими та до перерви створили лише один момент біля воріт «Динамо».

Перший гол не заставив себе довго чекати. Вже на 2-й хвилині Давид Білий відгукнувся на простріл з правого флангу та з другої спроби переграв голкіпера.

На 15-й хвилині динамівці забили вже після прострілу з протилежного флангу. Все для взяття воріт зробив Владислав Калин, а старання партнера втілив у гол Віталій Лобко. Ще за кілька хвилин Калин відзначився сам, замкнувши ударом головою навіс з кутового з правого флангу.

А на останній хвилині тайму знову відзначився Лобко після класної атаки «Динамо» та прострілу з правого флангу. 4:0 після першого тайму!

Після перерви картинка гри не змінилася і досить швидко до воріт гостей влетів черговий м’яч. Хет-трик оформив Лобко, який на пару з Кузиком протаранив центр оборони ОКІП і після «стінки» з партнером відправив м’яч у кут воріт – 5:0.

На 67-й хвилині гості забили гол престижу. Не пощастило запасному голкіперу Артемові Микитенку, який, тільки-но вийшовши на поле і не встигнувши торкнутися м’яча, пропустив гол. Олімпійці заробили небезпечний штрафний удар з близької відстані й бездоганно  його реалізували.

Втім, динамівці одразу ж повернули собі перевагу у п’ять м’ячів. Голкіпер ОКІП зреагував на небезпечний удар з близької відстані, проте першим на добиванні був Федір Задорожний, який добив м’яч у порожні ворота.

Ще за кілька хвилин ситуація повторилася, тільки цього разу Пономаренко бив здалеку, а на добиванні був Лобко – 7:1.

Схоже, що пропущений м’яч розізлив динамівців, до того ж, себе хотіли проявити ті гравці, які з’явилися на полі у другому таймі. Один із них, активний Матвій Пономаренко все ж досяг свого і забив гол. На 76-й хвилині він випередив голкіпера гостей, прокинув повз нього м’яч, та пробив крізь кількох захисників, які намагалися врятувати ворота. Таким чином, «біло-сині» відвантажили супернику по 4 м’ячі у кожному з таймів.

Команда Олексія Дроценка завершила перший етап чемпіонату з максимальним показником – 10 перемог у десяти матчах і 30 очок за різниці м’ячів 47:4.

ДЮФЛУ. U16. Еліт-Ліга. 10 тур.

«Динамо» - ОК ім. Піддубного – 8:1 (4:0)

06.11.2021. Київ. НТБ «Нивки»

Склад «Динамо»: 12 Кіблицький (1 Микитенко, 65), 17 Нестеренко (к) (4 Кусий, 52), 5 Захарченко, 13 Коробов, 23 Бельчиков (20 Мариновський, 41), 6 Хмельовський, 8 Білий (19 Пашко, 41), 18 Кузик (11 Пономаренко, 54), 21 Калин (16 Чубов, 58) 10 Лобко, 22 Шевченко (9 Задорожний, 58)

Голи: 1-0 Білий (2 хв) 2-0 Лобко (15 хв) 3-0 Калин (19 хв) 4-0 Лобко (40 хв) 5-0 Лобко (47 хв) 5-1 (67 хв) 6-1 Задорожний (70 хв) 7-1 Лобко (73 хв) 8-1 Пономаренко (76 хв)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер