ДЮФЛУ. U19. 1 ліга. Півфінал. «Інгулець» - «Динамо» - 0:5

ДЮФЛУ. U19. 1 ліга. Півфінал. «Інгулець» - «Динамо» - 0:5

У півфінальному матчі ДЮФЛУ у Перші лізі у віковій групі U19 «Динамо» зустрілось з переможцем групи 2 «Інгульцем». 

Гра відбулася на НТК ім. В. Баннікова. Динамівці відкрили рахунок на 15-й хвилині матчу після кутового. Костянтин Губенко навісив з кутового з правого флангу на ближню стійку, де Максим Калінкін, випередивши всіх, ударом головою спрямував м’яч у ворота. 

Так само після корнеру, тільки з протилежного флангу, «біло-сині» забили свій другий гол. Після навісу Богдана Редушка м’яч якийсь час подорожував штрафним майданчиком, поки не опинився у ногах Олександра Білого, який лівою влучно пробив низом. 

Ледь розпочався другий тайм, як кияни забили втретє. Після розіграшу м’яча в центрі поля послідувала швидка атака, навіс з правого флангу та удар головою Люсіна, який голкіпер відбив перед собою, а на добиванні першим був Редушко – 0:3. 

Динамівці домінували впродовж усієї гри та довели рахунок до непристойного – дубль оформив Калінкін, а у компенсований час п’ятий гол забив Ільченко. 5:0 – «Динамо» - у фіналі 1 ліги, де зустрінеться з переможцем другого півфіналу «Кривбас» (Кривий Ріг) – «Нива» (Вінниця). 

ДЮФЛУ. U19. Перша ліга. Півфінал

«Інгулець» - «Динамо» - 0:5

08.06.24. Київ. НТК ім. Баннікова 

«Динамо»: Сьомка, Рибак, Третяк, Білий (Палатай, 83), Бойко (Дехтяр, 70), Човгаленко (к) (Малюта, 57), Люсін (Бурлаков, 77), Редушко (Ільченко, 73), Губенко (Приймак, 83), Мерва (Черчукан, 73), Калінкін (Хамко, 77)

Голи: Калінкін (15, 72), Білий (45), Редушко (46), Ільченко (90+1)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер