ДЮФЛУ. Вища ліга. U14. «Динамо» - «Шахтар» – 0:2

ДЮФЛУ. Вища ліга. U14. «Динамо» - «Шахтар» – 0:2

У суботу, 23-го вересня, відбулися матчі 3-го туру для команд двох вікових категорій вищої ліги ДЮФЛ. Академічні групи «Динамо» U16 та U14 вдома приймали донецький «Шахтар». Відзначимо, що у попередніх двох турах «Динамо» U14 на виїзді перемогло чернігівську «Десну» 8:0 та КДЮСШ «Чемпіон» з рахунком 10:0.

Звітний поєдинок, який відбувся на полі ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського на Нивках, вийшов непростим для нашої команди. Динамівці поступилися з рахунком 0:2, пропустивши обидва м’ячі на початку та у кінці другого тайму. Зазначимо, що більшу частину поєдинку наша команда грала у дев’ятьох через два вилучення у складі киян, пов’язаних із фолами останньої надії.

Підопічні Сергія Бондаря та Олександра Стужука активно розпочали поєдинок, але вже на 3-й хвилині залишилися у меншості після вилучення Мармуляка. Тож не дивно, що нашому воротарю доводилося добре працювати, щоб залишити свої ворота у недоторканості, особливо після штрафних та кутових у виконанні гостей.

Але при цьому і господарям вдавалися непогані атаки з ударами по воротах, зокрема, після штрафних ударів. Але і при стандартних положеннях, і після ударів з гри, зокрема, у виконанні Саракуци, воротар Кононенко та захист суперника слабини не давали, діючи уважно. Незабаром Заруба вийшов сам-на-сам із Третяковим, але спрямував м’яч повз дальній кут воріт.

А на 29-й хвилині у складі динамівців було вилучено другого футболіста – Шевчука – за те, що він зірвав вихід суперника до воріт Третякова. На щастя, небезпечним штрафним ударом суперник розпорядився невдало.

На початку другого тайму «Шахтар» міг відзначитися, коли Третяков задалеко вийшов з воріт, але нападник «гірників» Заруба, який проривався до воріт, не зміг реалізувати перспективний момент, адже наші захисники заблокували політ м’яча. Майже одразу той же Заруба не зміг влучно головою замкнути навіс справа. Але з третьої спроби Заруба не схибив. До першого пропущеного м’яча призвів навіс від кутової позначки, після якого суперник головою з лінії воротарського майданчика спрямував м’яч у сітку.

У відповідь динамівці робили небезпечні простріли до штрафного майданчика, але вони переривалися донеччанами. Наприкінці тайму одразу троє футболістів гостей виходили на динамівські ворота, але якимось дивом втілити цей момент у забитий м’яч їм не вдалося – м’яч після удару Заруби пролетів повз стійку. А вже у компенсований час «Шахтар» відзначився ще раз – і знову після кутового. Гості виграли верхову боротьбу скинули м’яч на партнера, і той потужним ударом подоїв перевагу своєї команди – 2:0.

Нагадаємо, свій наступний матч «Динамо» U14 проведе за тиждень, 30-го вересня, коли у рамках 4-го туру вищої ліги ДЮФЛ на виїзді зустрінеться із київською ДЮСШ-26.

ДЮФЛУ. U14. Вища ліга. 3-й тур

«Динамо» - «Шахтар» – 0:2 (0:0)

«Динамо»: Третяков, Мармуляк, Дзюбенко, Шевчук, Саракуца, Борисов, Калюжний (Кургузов, 57), Довгий, Осьмухін (Підгородній, 67), Гребельник (Чайка, 52), Хабіб (Пістряк, 31; Хмельницький, 46).

«Шахтар» (стартовий склад): Кононенко, Савченко, Карга, Місюра, Будяк, Бирладяно, Абрамов, Ротар, Готра, Мельченко, Заруба.

Голи: Заруба (42), Бирладяно (70+3).

Вилучення: Мармуляк (3), Шевчук (29).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер