ДЮФЛУ U17. «Динамо» - «Колос» – 5:0

ДЮФЛУ U17. «Динамо» - «Колос» – 5:0

У 6-му турі вищої ліги ДЮФЛ динамівці вікової категорії U17 (футболісти 2007-го року народження) вдома приймали «Колос» з Ковалівки.

Під керівництвом тренерів Олексія Дроценка та Юрія Дмитруліна динамівці впевнено перемогли з рахунком 5:0, причому перші два м’ячі було забито у першому таймі, а решта - у дргому. Спочатку відзначилися Губенко та Калінкін, а потім – Белевят, Малюта та Діденко.

Зазначимо, що наша команда грала без п’яти основних футболістів, які були викликані до лав юнацької збірної України вікової категорії U17.

З самого початку зустрічі динамівці на правах господарів заволоділи ініціативою та провели кілька хороших атак. У відповідь суперник теж мав нагоди, щоб потурбувати нашого воротаря. Певний час у киян пішов на те, щоб призвичаїтися до суперника, а на 25-й хвилині наші хлопці вже вийшли уперед. Вдалося своєчасне переведення м’яча справа наліво, де його прийняв Губенко, увірвався до штрафного майданчика, змістився у центр та не залишив шансів воротарю – 1:0.

Ще одного разу динамівці відзначилися на останній хвилині тайму, коли Калінкін сміливо пішов на воротаря, змусив того помилитися, і м’яч від нашого гравця, який кількома хвилинами раніше не реалізував більш очевидний момент, залетів у сітку.

А у другому таймі спочатку рахунок довів до великого Белевят, який відгукнувся на навіс зліва та подальшу скидку партнера, і з лінії штрафного майданчика завдаввлучного удару точно у правий від себе кутворіт. А незабаром після навісу зі штрафного Малюта зіграв на випередження та головою вразив ворота вчетверте. До фінального свистка ще встиг відзначитися Діденко, який забив ударом з-за меж штрафного майданчика, встановивши остаточний рахунок.

ДЮФЛУ U17, 6-й тур

«Динамо» - «Колос» – 5:0 (2:0)

«Динамо»: 23. Мойсеєв (31. Биховченко, 85), 4. Галкін, 25. Палатай, 3. Білий (22. Приймак, 80), 13. Бойко, 17. Белевят (8. Малюта, 72), 10. Редушко (6. Човгаленко, 81), 15. Черчукан (7. Ільченко, 76), 16. Букатий (9. Діденко, 63), 11. Губенко (24. Мерва, 80), 14. Калінкін (21. Грабан, 68).

Голи: Губенко (25), Калінкін (45), Белевят (66), Малюта (77), Діденко (84).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер