ДЮФЛУ. 17-й тур. U-14, U-16. Нічия та перемога «Динамо» над «Шахтарем»

ДЮФЛУ. 17-й тур. U-14, U-16. Нічия та перемога «Динамо» над «Шахтарем»

Матчі відбулися на одному з полів тренувальної бази киян у Кончі-Заспі. Команда U-14, якою керують Юрій Миколаєнко і Олександр Радченко, виграла з мінімальним рахунком 1:0. Автором єдиного м'яча став Здирко, який відзначився в другому таймі, на 55 хвилині.

Олександр Радченко:

- Вийшов важкий матч, плюс погода дуже спекотна - було душно, парко. Ми навіть були змушені зробити першу заміну вже на 20-й хвилині матчу, оскільки у гравця запаморочилася голова, і йому стало погано, напевно, тепловий або сонячний удар отримав.

Що стосується самого матчу, перші хвилини складалися добре, ми багато атакували, часто створювали хороші моменти: вискакували 2 в 1, викликали сумбур у штрафному майданчику «Шахтаря», але не вистачало останнього, завершального удару, щоб забити гол. Кінцева частина ж першого тайму вийшла нервовою, на щастя, пролунав свисток на перерву, хлопці перепочили і другу половину гри почали з новими силами. У перші хвилини також було непросто, потім ми провели заміни, стало легше, з'явилися моменти. У підсумку, за п'ять хвилин до кінця Кирилюк вдало подав з правого флангу, а Здирко головою переправив м'яч у ворота. Наприкінці була невелика паніка біля наших воріт, коли «Шахтар» подавав два останніх кутових, але ми довели гру до логічного кінця.



ДЮФЛ. Вища ліга U-14 група 2. 17 тур

«Динамо» - «Шахтар» - 1:0

«Динамо»: Слуцький, Швед, Вівчаренко, Кузик (Голоколосов, 59), Забарний - кап. (Кирилюк, 44), Горапеко, Глучаш (Маценко, 47), Ванат (Рязанцев, 47), Велетень, Здирко, Семчук (Ісадченко, 22).

«Шахтар»: Турбаєвський, Поталов, Шиш, Авдєєв (Фурсенко, 60+1), Алізаре (Зайцев, 30), Уманець, Савченко, Кобилянський - кап., Гладковський (Маслов, 44), Абдулаєв, Курцев.

Гол: Здирка (55).

Матч старших динамівців U-16 під керівництвом Олексія Дроценка і Євгена Ястребинського вийшов дуже напруженим, драматичним і, в підсумку, завершився внічию 1:1 (відзначилися Сорокін у динамівців і Корякін у «гірників» з пенальті).

Олексій Дроценко:
- Цю гру ми контролювали, особливо перший тайм. З «Шахтарем» завжди матчі принципові, адже це єдиноборство двох шкіл, двох грандів, але зараз ми не стільки боремося за результат - в цьому віці ми ставимо на перше місце якість самої гри, щоб хлопці проявляли свої найкращі здібності. Дивимося, чи рухаються вони вперед чи стоять на місці. Сьогодні якість гри, за винятком кінцевої частини, мене задовольнила. Є помилки, будемо їх виправляти і рухатися далі. А при хорошій грі результат обов'язково прийде. Це футбол, в ньому будь-яка помилка і втрата концентрації призводить до голу. Ось і ми отримали одинадцятиметровий удар у свої ворота, думаю, цей м'яч ми привезли собі самі - «Шахтар» не мав жодних моментів для взяття воріт. А цю ситуацію ми їм просто подарували. Але це юнацький футбол, у хлопців є азарт, а в кінці позначалася втома.

У нас така підгрупа, що бойовим виходить кожен матч - і з «Металістом», і з «Дніпром», дніпропетровським та харківським інтернатом, «Шахтарем», «Кременем». Словом, за рівнем команди підібралися дуже пристойні. Ми провели багато ігор з хорошими суперниками, спеціально для цього і перейшли в цю групу.

ДЮФЛ. Вища ліга U-16 група 2. 17 тур

«Динамо» - «Шахтар» - 1:1

«Динамо»: Малиш, Мельник (к), Чуєв, Дмитрук, Малишкін, Приходько, Сорокін (Ширіпа, 69), Білошевский, Ісаєнко, Сухоручко (Мащенко, 52), Цитаішвілі (Рожко, 80+3).

«Шахтар»: Румянцев, Чмирьов, Білокур, Шушко - кап., Катеруша, Доброхотов (Вячистий, 60), Цокало (Апанчук, 55), Максименко (Корякін, 41), Приблуда (Леськов, 67), Головкін, Дроздов (Прокопчук , 80+1).

Голи: Сорокін (24) - Корякін (74, з пен.).

Нагадаємо, «Динамо» U-14 йде на другому місці в турнірній таблиці, відстаючи від донецького «Шахтаря» на 7 очок. А команда U-16 з 42 очками - лідер своєї групи, динамівці на шість пунктів випереджають донецький «Шахтар», що розташувався на другому місці.

Свої наступні поєдинки «Динамо» U-14 і U-16 проведуть 31-го травня, на виїзді в Дніпрі проти місцевого УФК.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер