ДЮФЛУ 4-й тур. U14 «Динамо» - «Шахтар» - 2:2

ДЮФЛУ 4-й тур. U14 «Динамо» - «Шахтар» - 2:2

У четвертому турі підопічні Сергія Беженара і Євгена Лозинського вдома приймали донецький «Шахтар». Відзначимо, що матчі цієї вікової категорії тривають два тайми по 35 хвилин.

Кияни зіграли внічию з гірниками з рахунком 2:2, забиті м'ячі за «біло-синіх» записали на свій рахунок Редушко і Варивода.

Команди активно розпочали гру, по черзі обмінюючись атаками. На 21-й хвилині «гірники» відкрили рахунок в поєдинку після того, як Сорока забив гол після розіграшу стандартного положення. Відповісти «Шахтарю» кияни змогли в другому таймі, коли Редушко завершив атаку з лівого флангу точним ударом у створ воріт. На 54-й хвилині «гірники» забили свій другий гол завдяки гарматному пострілу Діденка. Але вже на 59-й хвилині поєдинку кияни зрівняли рахунок - Варивода головою замкнув передачу з кутового. На табло - 2:2.

- Гра вийшла хороша, бойова. Ми хлопців і налаштовували на такий матч. «Шахтар» - хороший суперник, ми переглядали їх гри і ретельно готувалися до поєдинку. Перед матчем награвали комбінації, як пресингувати і виходити з оборони в атаку

Хлопці трохи переживали, не було належного контролю м'яча. Всі два голи ми подарували суперникові по своїй помилці. У перерві внесли корективи в гру, зробили заміни, налаштували хлопців, що їм по зубах «Шахтар» і вони повірили в свої сили. Спасибі їм за те, що не опустили руки, нагнітали, йшли в атаку. Плюс, вони ще не  зустрічались з такими командами. Це перший рік в Еліт-лізі, а тут і швидкості інші і рівень суперників, - сказав Євген Лозинський.

ДЮФЛУ U14, 4-й тур

«Динамо» - «Шахтар» - 2:2 (0:1)

«Динамо» (стартовий склад): 1. Сьомка, 14. Михайленко, 4 Дехтяр, 21. Дорошенко, 6. Човгаленко, 10. Драган, 7. Ільченко, 19. Нгаха, 18.Озімай, 11.Редушко, 2.Рибак

Голи: Редушко (43), Варивода (59) - Сорока (21), Діденко (54)

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер