ДЮФЛУ. 5-й тур. U-15, U-17. Дві впевнені перемоги «Динамо» над УФК (Харків)

ДЮФЛУ. 5-й тур. U-15, U-17. Дві впевнені перемоги «Динамо» над УФК (Харків)

Команда Олега Венглинського та Олександра Радченка U-15 забила вісім м’ячів у ворота суперника, в той час, як харків’яни не змогли відповісти жодним. Авторами стали Волошин - двічі, Буценко, Шулянський, Надольський, Дероган, Гуров, Ярош (65).

Склад ношої команди у цій грі був наступним: Нещерет (Моргун, 36), Пінчук (Білик, 36), Буценко, Дмітров (Біловар, 42), Ярош, Духота (Єфіменко, 42), Гуров (к), Шулянський (М.Михайленко, 36), Волошин, Надольський (Крилов, 52), Крук.

З трохи меншим рахунком перемогли найстарші динамівці U-17 під керівництвом Віталія Косовського – вони відзначилися у воротах суперника «лише» тричі зусиллями Наумця, Сарапія та Козиренка і провели зустріч у такому складі: Кучерук, Попов (Романенко, 73), Червак, Миколенко, Рудич (Мельничук, 53), Хахльов (к), Дришлюк, 65), Стрижак, Сарапій (Булеца, 53), Куліш (Левенець, 53), Козиренко, Наумець (Янаков, 53).

Нагадаємо, що після перемоги у минулому турі над прямим конкурентом за золоті нагороди дніпропетровським «Дніпром», обидві наші команди з максимальними показниками у розділі набрані очки очолюють турнірну таблицю.

Свої наступні поєдинки «Динамо» U-15 і U-17 проведуть у суботу,17-го жовтня, на виїзді в Полтаві проти ДЮФШ ФК «Ворскла».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер