ДЮФЛУ. «Динамо» U-14 досягло вольової перемоги над «Шахтарем»

ДЮФЛУ. «Динамо» U-14 досягло вольової перемоги над «Шахтарем»

Пропустивши на початку першого тайму з пенальті, наша команда до перерви змогла відігратися: після штрафного удару м'яч влучив у стінку, атака продовжилася другим темпом, послідувала передача до штрафного майданчика, якою сповна скористався Назар Волошин. А в другому таймі динамівці забили ще два м'ячі. До взяття воріт призвели швидкі атаки. У першому випадку по правому флангу пройшов Демиденко і зробив простріл на дальню штангу, який замкнув Волошин, оформивши дубль. А в другому вже сам Назар став автором гольової передачі на Кирила Попова, який обіграв захисника і відправив м'яч у сітку.

Враженнями від матчу поділився старший тренер динамівців Віталій Косовський:

- Не дивлячись на те, що ми пропустили першими, і на дуже спекотну погоду, хлопці молодці, проявили характер і здобули перемогу. Звичайно, всі матчі з «Шахтарем» принципові і важкі, плюс, сьогодні ми грали на полі суперника. У першому таймі у нас не все виходило, було присутнє певне хвилювання, хлопці допускали багато помилок. А у другій половині зустрічі зіграли вже набагато краще: дисципліновано, організовано і не дали шансів супернику.

У середу у нас запланована гра на першість міста з «Арсеналом», потім хлопці ненадовго роз'їдуться по домівках, а 5 червня знову зберемося, два дні потренуємося. 7 червня на нас чекає заключний матч на місто, а з 8-го по 11-е відлітаємо на міжнародний турнір до Сан-Марино. Таким чином, до фінального етапу ДЮФЛУ будемо готуватися через ігри з хорошими суперниками. Після повернення хлопці отримають один вихідний, а 13-го червня вже виїжджаємо до Моршина на фінальну частину.

Вища ліга ДЮФЛУ. 18-й тур

«Шахтар» U-14 - «Динамо» U-14 - 1:3 (1:1)

«Динамо»: Фастов, Боль, Мазур (Волинець, 45), Бурдак (Базілєєв, 25), Ставничий, Хрипчук, Березанський (Бунчуков, 58), Трикоз, Демиденко (Свистун, 45), Н. Волошин, Попов (Шокун, 50).

Голи: (9, з пен.) - Н. Волошин (30, 41), Попов (44).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер