ДЮФЛУ. «Динамо» U-14 з великим рахунком обіграло «Арсенал»

ДЮФЛУ. «Динамо» U-14 з великим рахунком обіграло «Арсенал»

Підопічні Віталія Косовського та Євгена Лозинського забезпечили комфортну для себе перевагу в чотири м'ячі вже в першому таймі, а після перерви відправили ще один м'яч у ворота суперника. Дублем відзначився Назар Волошин, ще по голу на свій рахунок записали Трикоз, Бунчуков та Шокун.

Враженнями від матчу поділився старший тренер динамівців Віталій Косовський:

- У першому таймі ми мали повну перевагу, всі м'ячі вийшли хорошими за задумом та були забиті після продуманих комбінацій. Були й передачі за спину, коли наші футболісти включали швидкість та змушували помилятися лінію оборони суперника.

Більшою мірою ми проводили позиційні атаки, весь час проводили на половині поля суперника. Після перерви використали всі заміни, після чого, звичайно, картина зовсім змінилася. Я залишився не зовсім задоволений тим, що побачив. Хочеться, щоб гравці втілювали у грі те, що ми відпрацьовуємо на тренуваннях. На заняттях їм усе вдається, потрібно, щоб так само було й у грі.

Вища ліга ДЮФЛУ. 15-й тур

«Динамо» U-14 - «Арсенал» U-14 - 5:0 (4:0)

«Динамо»: Фастов, Боль (Базилєєв, 40), Мазур, Ставничий (Бурдак, 40), Оруджев, Хрипчук (Волинець, 40), Березанський (Свистун, 40), Бунчуков (Карась, 40), Демиденко (Шокун, 40 ), Трикоз, Н.Волошин.

Голи: Волошин (6, 16), Трикоз (10), Бунчуков (18), Шокун (59).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер