ДЮФЛУ. «Динамо» U-15 мінімально обіграло «ДЮСШ-15»

ДЮФЛУ. «Динамо» U-15 мінімально обіграло «ДЮСШ-15»

Результат зустрічі вирішив єдиний м'яч, забитий у першій половині другого тайму. Його автором став Ісадченко: В'юнник здорово пройшов по флангу, зробив простріл, і Микита замкнув його точним ударом.

- Чесно кажучи, сподівалися, що команда буде грати краще, але на початку була присутня якась нервозність, - зізнався тренер динамівців Олександр Ситник. - Не все вдавалося, особливо в атаці, футболісти поспішали, метушилися й діяли занадто скромно, хоча суперник дозволяв атакувати, й кілька можливостей забити у нас усе ж було. Словом, першу половину зустрічі ми провели трохи не так, як хотіли, не в тому ритмі, в якому домовлялися.

У перерві поговорили, зробили зміни у грі, й у другому таймі хлопці почали грати по-іншому. З'явилися дуже хороші моменти, але трохи підводила реалізація. Три рази наші футболісти виходили віч-на-віч із воротарем суперника, створили й інші майже стовідсоткові можливості, але десь рятував воротар, десь ми не зовсім правильно розпоряджалися ситуацією. Освіжили гру замінами - одна з них і спрацювала.

Суперник особливих проблем нам не створив, за винятком кількох моментів, коли «ДЮСШ-15» організовувала навалу на наші ворота, й в одному епізоді не зовсім упевнено зіграв наш воротар - ось і все, що можу згадати. Словом, ми довели гру до логічного кінця. А якби реалізували всі свої моменти, рахунок був би набагато більшим. Також є питання до деяких футболістів - не всі зіграли на потрібному рівні, дехто випадав, тож цілісна картинка була не найкращою.

Що стосується невеликої паузи, у цей час ми виступали в чемпіонаті міста, зігравши два матчі. Тож ігрова практика у хлопців була, можливо, не для всіх вона розділилася рівномірно, оскільки у нас більше виконавців, ніж ігор. Зате тепер кінцівка сезону буде насиченою у цьому плані: матчі через два дні на третій, п'ять поєдинків за два тижні. Плюс, з 21 до 25 травня відразу 12 наших футболістів вирушать до збірної. Тож один із матчів чемпіонату доведеться грати без них. Постараємося знаходити можливість, щоб дати хлопцям і ігрову практику, і час для відновлення.

Вища ліга ДЮФЛУ. 16-й тур

«Динамо» U-15 - «ДЮСШ-15» U-15 - 1:0 (0:0)

«Динамо»: Слуцький, Забарний, Вівчаренко, Кузик (Емері), Скорко, Рязанцев (Козленко), Глушач, Кулаковський, В'юнник, Блізніченко (Ісадченко), Ванат (Здирко).

Гол: Ісадченко (50).

Відзначимо, що випускна група «Динамо» U-17 свій поєдинок цього туру зіграла раніше - 19 квітня. Підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського здобули перемогу з рахунком 2:0.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер