ДЮФЛУ. «Динамо» U-15 розійшлося миром із «Шахтарем»

ДЮФЛУ. «Динамо» U-15 розійшлося миром із «Шахтарем»

Підопічні Олександра Ситника та Володимира Самборського зіграли внічию 0:0, утім, важливого турнірного значення поєдинок не мав та не вплинув на розстановку сил у турнірній таблиці. Динамівці вийшли до фінального етапу ДЮФЛ із першого місця, не програвши жодного матчу в регулярній частині чемпіонату України.

- Гра вийшла принциповою, на полі було більше боротьби за територію, - поділився своєю думкою наставник нашої команди Олександр Ситник. - «Шахтар» біля наших воріт особливих моментів не створював, більше концентруючись на обороні, суперник грав дуже щільно. Тому особливих моментів як біля наших, так і біля їхніх воріт не було. Хоча ми володіли територіальною перевагою.

Після перерви трохи освіжили гру, перевели її на половину поля «гірників», які в більшій мірі грали на контратаках. Утім, до гостроти або небезпеки біля наших воріт вони не призводили. У нас же було кілька хороших моментів, зокрема, у В'юнника наприкінці матчу, коли він залишився віч-на-віч із воротарем, але трохи поспішив, і голкіпер урятував свою команду.

Загалом, гра вийшла бойовою, ніхто не хотів поступатися, незважаючи на те, що на турнірну таблицю результат не впливав. Я привітав хлопців із виходом до фінальної частини ДЮФЛ із першого місця та з тим, що ми жодного поєдинку не програли. Загалом, цією частиною я задоволений, тепер чекаємо жеребкування й будемо готуватися до фінальної стадії.

Вища ліга ДЮФЛУ. 18-й тур

«Динамо» U-15 - «Шахтар» U-15 - 0:0

«Динамо»: Слуцький, Вівчаренко, Забарний, Кузик (Емері, 36), Кирилюк, Рязанцев, Козленко (Глушач, 25), Кулаковський (Маценко, 50), Ісадченко (Велетень, 36), В'юнник, Ванат (Семчук, 55).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер