ДЮФЛУ. «Динамо» U-16 на виїзді обіграло «Шахтар» та посіло перше місце у групі

ДЮФЛУ. «Динамо» U-16 на виїзді обіграло «Шахтар» та посіло перше місце у групі

На виїзді в Щасливому наша команда зустрічалася з донецьким «Шахтарем». Група U-16 під керівництвом Андрія Анненкова та Олександра Собковича в напруженому поєдинку виграла з рахунком 4:2 та з першого місця вийшла до фінального етапу ДЮФЛУ. У складі киян дублем відзначився Іван Дероган, ще по м'ячу записали на свій рахунок Ярослав Надольский та Максим Завгородній.

Перемогу своїх підопічних прокоментував наставник нашої команди Андрій Анненков:

- Матч вийшов важким, початок був нервовим. Ми намагалися заспокоїти хлопців, але розуміли, що й рівень суперника, й значимість самої гри відігравали велику роль. Якби ми програли, не потрапили би до фіналу напряму - довелося би грати перехідні матчі. Це трохи обмежувало дії хлопців. Але потім ми забили два м'ячі, мали заспокоїтися, але припустилися помилки в обороні, й суперник зі штрафного відіграв один м'яч. Після цього в останні 15 хвилин першого тайму почалася певна паніка, організація гри порушилася, й суперник цим скористався, забивши другий м'яч.

У перерві спрямували хлопців, заспокоїли, й у другій половині зустрічі зіграли більш рівно, забили два м'ячі та довели гру до перемоги.

Тепер будемо готуватися до фінального етапу ДЮФЛ у Запоріжжі, куди вирушимо 15 червня. У рамках підготовки заплановані тренування та кілька контрольних ігор.

Вища ліга ДЮФЛУ. 18-й тур

«Шахтар» U-16 - «Динамо» U-16 - 2:4 (2:2)

«Динамо»: Моргун, Хондак, Біловар, Пінчук, Ярош (Шелест, 79), Гуров, В.Волошин (Михайленко, 79), Надольский, Шулянський (Духота, 80), Завгородній, Дероган (Єфименко, 75).

Голи: Надольский (18), Дероган (23, 71), Завгородній (60).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер