ДЮФЛУ. «Динамо» U-17 ще на крок ближче до фінального етапу

ДЮФЛУ. «Динамо» U-17 ще на крок ближче до фінального етапу

Команди грають стикові матчі за право потрапити до фінального етапу. Нагадаємо, що цього року в перехідних матчах грають команди, що зайняли місця з першого по четверте у своїх групах за підсумками регулярного чемпіонату.

У суперники випускній групі «Динамо» U-17 під керівництвом Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка жереб визначив харківський «Арсенал». Перший матч динамівці провели на виїзді в с. Березівка ​​Харківського району.

Матч почався активно і динамічно. Пристосувавшись до поля і суперника, кияни захопили ініціативу і поступово шукали підступи до воріт суперника. Попервах господарі справлялися з фланговими прострілами, навісами і вчасно відбирали м'яч, але незабаром наші хлопці таки підібрали ключ до оборони харків'ян. В одній з атак до воріт проривався Надольский, але з його ударом воротар впорався, втім, м'яч підхопив Волошин і відправив його в сітку - голкіпер вже нічим не зміг допомогти.

Повівши в рахунку, гості ще більше пожвавилися. По лівому флангу проривався Шулянський, його передачу замикав Дероган, але з офсайду. Ще через кілька хвилин той же Шулянський виконав небезпечний штрафний удар зліва, але м'яч після його удару пролетів трохи вище хрестовини. До воріт на ударну позицію виходив Єфименко, але в останній момент воротар у стрибку зняв м'яч у нього з ноги.

Як видно, динамівці володіли перевагою, а гравці «Арсеналу» часто були змушені зупиняти атаки ціною фолу і жовтих карток. До свистка на перерву трохи неточним був Надольский, а ось Єфименко пощастило більше: він прекрасним точним ударом замкнув дальню штангу після навісу зліва Волошина.

Ледве розпочався другий тайм, гості заробили стандарт на правому фланзі. Очевидно, що розіграш був награним і дуже хитрим, що заплутало захисників і воротаря. У результаті Волошин завдав удару в ближній кут, і м'яч, проскочивши між ніг воротаря, залетів у сітку, а Вікентій записав на свій рахунок дубль.

Продовжуючи домінувати на полі, наша команда продовжувала регулярно створювати небезпеку біля чужих воріт, але Волошину, Єфименку і Шулянскому трохи забракло влучності. А далі голи в ворота господарів посипалися один за одним. В середині тайму наші футболісти скористалися неузгодженістю в діях харків'ян під час створення положення поза грою і Волошин прекрасним пасом вивів на перспективну позицію Дерогана. Іван ударом в дальній кут сповна використав свій момент. Незабаром відмінним ударом головою відзначився Скидан, який нещодавно вийшов на заміну, а через хвилині Надольський змусив воротаря «Арсеналу» ще раз капітулювати. На завершення Скидан хорошою передачею вивів до воріт Волошина, і Вікентій без зусиль переграв голкіпера.

Відзначимо, що матч-відповідь «Динамо» U-17 проведе вдома через тиждень, 9-го червня. У разі перемоги за підсумками двох матчів, команда Юрія Дмитруліна і Сергія Процюка візьме участь у фінальній частині ДЮФЛУ, яка пройде в Запоріжжі з 23-го червня по 1-е липня.

Вища ліга ДЮФЛУ. стиковий матч

«Арсенал» U-17 (Харків) - «Динамо» U-17 (Київ) - 0:7 (0:2)

«Динамо»: 1. Моргун (12. Самойленко, 68), 17. Дем'яненко (3. Кирилюк, 65), 4. Біловар, 15. Дмитров, 14. Ярош (5. Шелест, 67), 19. Хондак, 9 . В. Волошин, 7. Надольский (к), 8. Єфименко, 11. Шулянський, 22. Дероган (27. Скидан, 61).

Голи: В. Волошин (17, 43, 74), Єфименко (40), Дероган (60), Скидан (65), Надольський (66).

Попередження у складі «Динамо»: Дем'яненко (19), Шелест (79).

* Фото - Сергій Татьков

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер