ДЮФЛУ. «Динамо» U-17 вдома поступилося «Шахтарю»

ДЮФЛУ. «Динамо» U-17 вдома поступилося «Шахтарю»

Динамівці під керівництвом Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського, які вже забезпечили собі вихід із групи з першого місця та участь у фінальній стадії ДЮФЛ, вдома приймали «Шахтар». Наша команда поступилася 0:2, пропустивши по голу в кожному з таймів.

- Вийшов хороший поєдинок з обох сторін, грали команди, які не просто відбиваються, а грають у атакуючий, комбінаційний футбол, – поділився своєю думкою після гри наставник випускної групи Олексій Дроценко. – І за напруженням, і за рухом, і за бажанням хлопців обох команд поєдинок вийшов захоплюючий. Матч був цікавим не лише для фахівців, а й для глядачів, яких на Нивках зібралося багато. На жаль, ми не реалізували свої моменти, яких було достатньо, особливо в першому таймі, а «Шахтар» своїми шансами скористався ефективно. Як відомо, у футболі перемагає той, хто забиває. Ми пропустили наприкінці першої половини зустрічі, після перерви могли зрівняти рахунок, але незабаром пропустили самі.

Загалом, грали дві хороших команди. Вітаю «Шахтар» із перемогою та бажаю їм успіхів у перехідних матчах за вихід до фінального етапу. Ця ж гра дала нам поживу для роздумів. Є над чим працювати, зробимо висновки, й до старту фінальної частини спробуємо виправити існуючі похибки та недоліки у грі.

Вища ліга ДЮФЛУ. 14-й тур

«Динамо» U-17 – «Шахтар» U-17 – 0:2 (0:1)

«Динамо»: Закорський, Сирота, Чуєв, Малишкін, Куценко (Рожко, 41), Білошевський, Ісаєнко, Ващишин, Духан, Мащеннко (Цитаїшвілі, 51), Сухоручко (Сорокін, 51).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер