ДЮФЛУ. Еліт-ліга U17. 10-й тур. «ДВУФК-Дніпро» - «Динамо» - 2:1

ДЮФЛУ. Еліт-ліга U17. 10-й тур. «ДВУФК-Дніпро» - «Динамо» - 2:1

Розпочався матч для підопічних Юрія Дмитруліна і Віктора Мороза не дуже вдало. Уже на 5-й хвилині господарі вийшли вперед - після прострілу з лівого флангу Долбнєв з першого удару влучив у стійку, але швидко зорієнтувався і добив м'яч у ворота - 1:0.

Не можна сказати, що пропущений м'яч змусив «біло-синіх» кинути великі сили вперед. Багато в чому на діях динамівців позначався специфічний відскік м'яча від штучного газону, а також той факт, що гості грали проти вітру. Господарі ж пристосувалися набагато швидше, і раз-по-раз накочували атаки на ворота нашої команди - правда, окрім навісів, з якими легко справлявся Кочерга, особливих моментів у дніпрян довгий час і не згадати було.

На 29-й хвилині чудовий момент, щоб зрівняти рахунок, упустив Давлатов. Після закидання до штрафного майданчика суперника захисник не доскочив до м'яча, і в підсумку Фаридун опинився віч-на-віч із воротарем. Наш нападник пробив нехитро, і воротар зміг парирувати удар із близької відстані.

Прекрасний момент, щоб збільшити свою перевагу, упустили і господарі. Після прострілу з лівого флангу Чубатий не влучив по м'ячу ногою, у результаті партнери вивели на ударну позицію Дудника, але, на щастя, його удар із меж штрафного майданчика був заблокований.

А перед самою перервою «біло-сині» все ж зрівняли рахунок. Після навісу з кутового Бенедюк, що не володіє гренадерськими антропометричними даними, краще за всіх зорієнтувався у штрафному майданчику і головою переправив м'яч точно в кут - 1:1.

Другий тайм почався для команди Юрія Дмитруліна і Віктора Мороза аналогічно першому - з пропущеного м'яча. Після подачі з кутового арбітр угледів порушення правил з боку захисника «Динамо» і призначив пенальті, а Долбнєв упевнено реалізував 11-метровий, оформивши дубль у матчі - 2:1.

Надалі динамівці пішли великими силами в атаку в надії вдруге за матч зрівняти рахунок. Але від надлишку бажання врятувати поєдинок «біло-сині» надто поспішали, що не дозволяло довести свої зусилля до підготовленого завершального удару. Господарі ж, побудувавши свою гру на контратаках, цілком могли збільшувати свою перевагу, але також не реалізували свої моменти.

Ключовий же епізод стався на першій компенсованій хвилині. Після подачі до штрафного майданчика господарів м'яч заметушився, і Пастух із близької відстані переправив м'яч у ворота. Арбітр спочатку зарахував гол, але потім після консультації з асистентом відмінив узяття воріт, зафіксувавши гру рукою в одного з динамівців. Тривалі суперечки ні до чого не привели, і гол таки не зарахували.

У підсумку мінімальна поразка «Динамо» і повернення додому в несприятливому настрої.

Чемпіонат ДЮФЛУ, Еліт-ліга U17, 10-й тур

ДВУФК (Дніпро) - «Динамо» (Київ) - 2:1

ДВУФК (стартовий склад): 1. Носов, 3. А.Жидков, 5. Токар, 28. Ситников, 16. Байрук, 7. Коренков, 23. Долбнєв, 8. Титаренко, 19. Дудник, 15. Вирич, 10. Стрельник.

Запасні: 12. Волков, 9. Божко, 25. І.Жидков, 18. Іваниця, 24. Легейда, 22. Померека, 2. Чечер, 4. Яворський.

«Динамо»: 13. Кочерга, 16. Канаєв (6. Анікєєв, 30), 4. Філатов (3. Волковицький, 33), 17. Чубатий, 8. Мельниченко, 2. Єременко, 22. Бенедюк, 7. Слесар (14. Приходько, 46; 9. Ганжола, 76), 19. Пастух, 10. Давлатов, 18. Уваров.

Запасні: 1. Косач, 11. Бєлоусов, 5. Кільовий.

Голи: Долбнєв (5, 49, з пенальті) - Бенедюк (44).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер