ДЮФЛУ. Еліт-ліга U15. 10-й тур. «ДВУФК-Дніпро» - «Динамо» - 0:0

ДЮФЛУ. Еліт-ліга U15. 10-й тур. «ДВУФК-Дніпро» - «Динамо» - 0:0

Підопічні Олексія Дроценка і Павла Чередніченка зі старту поєдинку заволоділи ініціативою, не дозволяючи суперникові практично нічого. Самі ж методично накочували одна за одною атаки на ворота господарів, і забитий м'яч був питанням часу.

Ось тільки до перерви відкрити рахунок «біло-синім» так і не вдалося. Найреальніші моменти для того, щоб забити, були у Калина, який завдяки дриблінгу вийшов один на один з воротарем, обіграв його, але захисник в останній момент вибив м'яч, що летів вже у порожні ворота, а також в Осипенка, який пробив зі штрафного з 20 метрів поруч зі штангою.

Але, як це не парадоксально, та незабаром після перерви ближче до того, щоб відкрити рахунок, були господарі. Арбітр призначив пенальті у ворота «біло-синіх», але Суркіс в блискучому стрибку парирував удар з 11-метрової позначки.

Цей момент змусив активізуватися підопічних Олексія Дроценка і Павла Чередниченка. Зокрема, Шевченко замикав головою подачу з кутового, але господарів врятувала штанга, а з добиванням динамівця з близької відстані вже впорався воротар. Ще в одному епізоді Пономаренко таки відправив м'яч у ворота, реалізувавши вихід один на один з воротарем, але зробив це разом зі свистком арбітра, який скасував гол через... порушення правил ближче до центру поля з боку дніпрян.

У підсумку, не реалізувавши свої моменти, в тому числі і через явну помилку арбітра зі скасуванням голу, динамівці втратили важливі турнірні очки.

Чемпіонат ДЮФЛУ, Еліт-ліга U15, 10-й тур

ДВУФК (Дніпро) - «Динамо» (Київ) - 0:0

«Динамо»: 71. Суркіс, 3. Кузьменко, 5. Галич, 18. Захарченко (17. Нестеренко, 66), 23. Бельчиков (6. Хмельовський, 64), 14. Іщенко (4. Кусий, 43), 22. А.Шевченко (15. Сумка, 55), 21. Калин, 7. Осипенко (20. Лемішко, 66), 19. Пашко, 10. Лобко (11. Пономаренко, 43).

Запасний: 12. Кіблицький.

Нереалізований пенальті: Я.Шевченко (47, воротар).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер