ДЮФЛУ. Еліт-ліга U17. 8-й тур. «Динамо» – «УФК-Карпати» – 3:2

ДЮФЛУ. Еліт-ліга U17. 8-й тур. «Динамо» – «УФК-Карпати» – 3:2

Доволі швидко підопічні аргентинця Гільєрмо Самсо відкрили рахунок. Давлатов увірвався до штрафного майданчика та був збитий суперником, а Горбач упевнено реалізував пенальті. Однак у середині тайму гості вирівняли становище, коли Штифанович вдало відгукнувся на подачу зі штрафного та з близької відстані головою пробив точно по воротах. На 29-й хвилині у львів’ян була чудова нагода, аби вийти вперед, коли Волковицький зіграв рукою у власному штрафному майданчику, але Кукуруза не реалізував пенальті, пробивши з 11-метрової позначки у стійку.

Гості добилися свого незабаром після перерви. Після розіграшу кутового гравець «УФК-Карпати» сильно прострілював уздовж лінії воріт, однак від рук Кочерги, який намагався перервати передачу, м‘яч залетів у ворота. Зрівняти рахунок динамівцям удалося на 78-й хвилині: Горбач вивів Слесаря до воріт, і Артем ударом із лівої ноги змусив голкіпера львів’ян капітулювати.

Вирвати же перемогу підопічним Гільєрмо Самсо вдалося за п’ять хвилин до завершення основного часу. Уваров увірвався до штрафного майданчика з правого флангу, але з його ударом упорався воротар. Динамівець підхопив м’яча, віддав пас на Кілєвого, і той із лівої ноги поцілив із меж штрафного майданчика точно у верхній кут!

Тож, важка перемога «Динамо» – 3:2, завдяки якій «біло-сині» вийшли на чисте четверте місце в турнірній таблиці.

Еліт-ліга U17, 8-й тур

«Динамо» – «УФК-Карпати» – 3:2

«Динамо» (стартовий склад): 13. Кочерга, 6. Анікеєв, 4. Філатов, 3. Волковицький, 17. Чубатий, 19. Пастух, 22. Подоляк, 15. Михайлів, 10. Давлатов, 11. Горбач, 7. Слесар.

На заміну виходили: 16. Канаєв, 18. Уваров, 5. Кілєвий.

Запасні: 1. Ісаченко, 20. Павленко, 21. Пономаренко, 14. Приходько, 9. Білоусов, 23. Гаджимурадов.

Голи: Горбач (6, пен.), Слесар (78), Кілєвий (85) – Штифанович (20), Кочерга (49, автогол).

Нереалізований пенальті: Кукуруза (29).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер