ДЮФЛУ (фінальна стадія). U-14. «Динамо» – «Шахтар» – 0:0

ДЮФЛУ (фінальна стадія). U-14. «Динамо» – «Шахтар» – 0:0

Матч чотирнадцятирічних футболістів викликав у Сваляві великий інтерес. На трибуни місцевого стадіон «Авангард», поле якого спеціально підготували до фіналів ДЮФЛУ, прийшли не лише футбольні фахівці та гравці команд-суперниць, а й місцеві жителі. А в місті навіть розвісили афіші.

Обидві команди перемогли у першому турі, додавши інтриги до очної зустрічі. Наставник динамівців Юрій Лень у порівнянні з вчорашнім поєдинком провів у стартовому складі три заміни, залишивши на лаві запасних головного бомбардира Івана Михайленка, а також захисника Дмитра Наскрипняка та півзахисника Кирила Дришлюка. Місце у складі знайшлося для форварда Олександра Яцюченка, який відзначився в першому матчі турніру забитим м'ячем, захисника Гліба Хрущова та нападника Івана Петренка.

Важливе турнірне значення зустрічі не могло не позначитися на грі. Динамівці в першому таймі переважно захищалися, зробивши ставку на контратаки. Гірники у першій чверті години створили два небезпечних моменти – спершу воротаря Кучерука врятувала поперечина, а трохи пізніше нападник Кузьменко з п'яти метрів пробив вище воріт.

«Біло-сині» відповіли атакою на 15-й хвилині. Яцюченко з кількох метрів пробивав по порожніх воротах, але зробив це несильно і захисник встиг вибити м'яч у поле. Ближче до перерви гра вирівнялася, кияни набули впевненості і почали вести позиційні атаки.

У другому таймі наставник «Динамо» пожвавив лінію атаки, давши зрозуміти, що нічийний результат його не влаштовує. Хоча забитий м'яч був потрібен обом командам, висока відповідальність за результат зустрічі не дозволяла великими силами йти в атаку. Кількість небезпечних моментів біля воріт обох команд можна перерахувати на пальцях однієї руки. У донеччан із кількох метрів активний Кузьменко пробив головою повз воріт. А вже в компенсований арбітром час долю зустрічі міг вирішити Михайленко, але, вийшовши під кутом сам-на-сам із воротарем, пробив поруч із дальньою стійкою...

Після двох турів у групі встановилося двовладдя. «Динамо» за різницею забитих і пропущених м'ячів випереджає «Шахтар».

У заключному третьому турі в групі «Б» фіналу ДЮФЛУ (U-14) київське «Динамо» зустрінеться із запорізьким «Металургом» (28 червня, м.Свалява, початок о 11:00), а «Шахтар» зіграє з «Карпатами».

Фінальний турнір ДЮФЛУ (U-14). Група «Б». 2 тур

26.06.2013. м.Свалява, стадіон «Авангард». 200 глядачів

«Динамо» (Київ) – «Шахтар» (Донецьк) – 0:0

«Динамо»: 1.Кучерук, 9.Голенко, 2.Рибачук, 18.Петренко (7.Дришлюк, 37), 16.Миколенко (11.Червак, 48), 4.Хахльов, 20.Хрущов (3.Наскрипняк, 23), 5.Сарапій, 10.Куліш, 21.Яцюченко (19.Михайленко, 34), 17.Янаков (22.Демчук, 45).

«Шахтар»: 1.Хмеловський, 2.Аракелян, 3.Штепін, 4.Бондарь, 5.Гайван, 6.Чех, 7.Андрущенко (18.Яковець, 38), 8.Соболевський, 9.Кузьменко, 10.Кравчук (15.Мате, 25), 11.Кащук.

У другому матчі групи «Б» львівські «Карпати» перемогли запорізький «Металург» 5:1.

Турнірна таблиця після другого туру:

 

Команда

В

Н

П

М

О

1.

«Динамо» 

1

1

0

3:1

4

2.

«Шахтар»

1

1

0

2:1

4

3.

«Карпати»

1

0

1

6:4

3

4.

«Металург» З

0

0

2

2:7

0

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер