ДЮФЛУ (фінальна стадія). U-15. BRW-BIK – «Динамо» – 0:2

ДЮФЛУ (фінальна стадія). U-15. BRW-BIK – «Динамо» – 0:2

Динамівцям потрібно було перемагати BRW-BIK із Володимир-Волинського та сподіватися на сприятливий результат паралельного матчу «Шахтар» – «Металург» З.

Ранок для команд розпочався з невеликого форс-мажору. Через зливу поле в Дублянах, де мали грати команди, залило водою, й воно перетворилося на басейн, тому організатори були змушені перенести гру на штучне поле училища фізичної культури. Через такі зміни затримався й початок матчу. Замість запланованого часу 9.30, стартовий свисток пролунав на півгодини пізніше – о 10.00.

Зазначимо, що за відсутності травмованого Ярослава Гайдука, із капітанською пов'язкою динамівців на поле вивів Артем Ярмоленко.

Вже на перших хвилинах два хороших простріли виконали Данило Лісовий та Олександр Шарило, але з обома впорався воротар. Незабаром хороший момент знову з'явився у Лісового. Він на швидкості увірвався до штрафного майданчика та пробив – трохи вище поперечини. Такий активний початок додавав оптимізм. Відразу ледь не переправив головою м'яча у ворота Євген Смирний після подачі з кутового Сергія Косовського. Як кажуть, гол був справою часу, й він стався на 11-й хвилині. Ренат Мочуляк прекрасним пасом вивів до воріт Лісового, й Данило з півкола штрафного майданчика не залишив шансів воротарю!

BRW-BIK у відповідь організував небезпечну атаку, в ході якої Муха промчав лівим флангом, обіграв двох захисників, але в останній момент м'яча у нього з-під ніг вибив Давид Арутюнян. Ще раз змусив похвилюватися динамівських уболівальників (переважно, батьків) Артем Козак, який пробив у сантиметрах від стійки. Незабаром на дальній удар вирішився Косівський – небезпечно, але трохи неточно.

Другий тайм розпочався з двох хороших ударів Мочуляка – в обох випадках врятував воротар. Ще одного разу Смирний трохи не дотягнувся до м'яча, намагаючись переправити його у ворота. Не менш небезпечний момент створив і BRW-BIK. Після пострілу Маткобожика довелося попрацювати вже Вадиму Санжаревському, який у стрибку вибив м'яча з дальнього кута.

Реальний шанс вивести свою команду вперед був у Лісового, але позиція для удару була не дуже зручною. Те, що не вдалося Данилу, з лишком компенсував його партнер Смирний (на фото). Ярмоленко прекрасним пасом вивів його віч-на-віч із воротарем, і Євген блискуче ним скористався, переправивши м'яча до сітки.

Оскільки в паралельному матчі «Шахтар» мінімально переграв запорізький «Металург» 1:0, «Динамо» завтра зможе поборотися лише за третє місце.

Матч відбудеться на стадіоні «Україна» й розпочнеться о 10.00.

Фінальний турнір ДЮФЛ (U-15)

28.06.2013. Львівське училище фізичної культури. 100 глядачів

BRW-BIK (U-15) – «Динамо» (U-15) – 0:2 (0:1)

BRW-BIK: 1. Гаврусевич, 18. Дубинчак, 5. Єдинак, 6. Шкиндер (19. Дмитрук, 64), 4. Назарчук (3. Бєлов, 69), 7. Максимець, 2. Маткобожик (16. Кравчук, 68), 8. Козак (14. Шпак, 58), 11. Зайчук (15. Бейєр, 36), 10. Турко (22. Антонюк, 65), 9. Муха (к).

НЗ: 12. Гайовий.

«Динамо»: 1. Санжаревський, 6. Арутюнян, 8. Бабан, 16. Мазур, 11. Шарило (25. Ледньов, 36), 20 Ярмоленко (к), 9. Косовський, 5. Смирний, 3. Апостолюк, 19. Мочуляк (24. Винниченко, 62), 10. Лісовий.

НЗ: 30. Макарчук, 4. Гамула, 15. Шпирка, 14. Зубков.

Голи: Лісовий (11), Смирний (54).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер