ДЮФЛУ (фінальна стадія). U-15. «Динамо» – «Металург» (З) – 1:1

ДЮФЛУ (фінальна стадія). U-15. «Динамо» – «Металург» (З) – 1:1

Підопічним Валерія Кінашенка та Віталія Хмельницького була потрібна тільки перемога. Особливо, враховуючи той факт, що «Шахтар», який провів свій поєдинок проти BRW-BIK якраз напередодні звітної гри, виграв 2:1. До речі, через попередню гру початок звітного поєдинку затримався хвилин на 10. Завдання ускладнював і стан поля після нічної зливи. То тут, то там утворилися калюжі.

З перших хвилин динамівці намагалися діяти активно, накриваючи суперника на його половині поля, активно вступаючи у відбір м'яча та організовуючи різнопланові атаки. Своєю активністю виділялися Ярослав Гайдук та Данило Лісовий. Словом, гол здавався питанням часу. І він не змусив на себе довго чекати. До взяття воріт призвела така ж комбінація, як і в першому матчі – після подачі з кутового Смирний зіграв на випередження і спрямував м'яч у сітку! Тим часом, біля протилежних воріт партнери забезпечили мінімум роботи для свого воротаря Вадима Санжаревського. Лише одного разу змусив похвилюватися динамівців Фролов, який із району лівого кута штрафного майданчика пробив у дальній кут, але м'яч прокотився поруч зі стійкою. А от за дві хвилини до свистка на перерву нашому голкіперу все ж довелося капітулювати. «Металург» організував атаку, м'яч після взаємних помилок котився по штрафному майданчику динамівців і в сумбурі Шатрава зумів метрів із 12-ти точно пробити в дальній кут.

Після перерви відмінний удар метрів із 19-ти вийшов у Владислава Апостолюка, але воротар хоч і не без зусиль, але зумів його парирувати. Реальний момент вивести свою команду вперед мав Олександр Шарило, але після подачі зі штрафного м'яч незручно ліг на ногу, і він із розвороту пробив вище. Одразу ж підключився до атаки Мирослав Мазур, йому вдалося «покласти» м'яч і спрямувати його у ворота, але тут уже не дрімав воротар. А як Апостолюк не влучив у порожні ворота буквально з кількох метрів після чудово розіграної атаки, мабуть, залишилося загадкою для нього самого! Не реалізував Владислав і вихід віч-на-віч, пробивши прямо у воротаря. Кожен із цих моментів міг закінчитися голом, просто якесь фатальне невезіння переслідувало у цей день динамівців!

У час, що залишився, Шарило з гострого кута праворуч прострілював у штрафний, але замкнути його передачу нікому з партнерів не вдалося – захисники винесли м'яч подалі. А всі надії нашої команди ледь не поховав Шатрава, який стрімко пройшов по центру і пробив, але м'яч прийняла на себе поперечина!

Оскільки BRW-BIK вчора зіграв внічию із запорізьким «Металургом», доля першого місця вирішуватиметься в останньому турі, який відбудеться 28-го червня. Щоправда, тепер багато що залежатиме не тільки від нашої команди. Нагадаємо, динамівці зустрінуться з BRW-BIK із Володимира-Волинського.

Фінальний турнір ДЮФЛ (U-15)

26.06.2013. Дубляни. 100 глядачів

«Динамо» (U-15) – «Металург» З. U-15 – 1:1 (1:1)


«Динамо»: 1. Санжаревський, 2. Гайдук (к) (6. Арутюнян, 70+2), 16. Мазур, 4. Гамула (11. Шарило, 47), 20 Ярмоленко, 9. Косовський, 5. Смирний, 25 (3. Апостолюк, 36). Ледньов, 19. Мочуляк, 24 Винниченко (8. Бабан, 36), 10. Лісовий.

НЗ:
30. Макарчук, 15. Шпирка, 14. Зубков.

«Металург» З: 1. Зеленський, 2. Корохов, 3. Величенко, 4. Ключик, 5. Отрошко, 6. Некрасов, 9. Алібеков, 11. Бандурин (13. Сухаревський, 69), 10. Фролов (17. Шалфеєв, 57), 7. Шатрава (к), 8. Соколюк (18. Антоневич, 70+1).

НЗ: 12. Сорочан, 14. Соколов.

Голи: Смирний (14) – Шатрава (33).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер