ДЮФЛУ. Фінальний етап U-14. «ДЮСШ-11 Чорноморець» – «Динамо» – 0:4

ДЮФЛУ. Фінальний етап U-14. «ДЮСШ-11 Чорноморець» – «Динамо» – 0:4

Динамівці під керівництвом Олега Венглинського та Олександра Радченка свій перший матч мали провести у Борисполі на стадіоні «Колос» проти «ДЮСШ-11 Чорономорець». Але через поєдинки чемпіонату області гру було перенесено до Щасливого на «Лафорт-Арену». Також було змінено і час початку зустрічі: замість 18.00, стартовий свисток пролунав о 14.45.

Команди цієї вікової групи грали два тайми по 30 хвилин.

Динамівці, як завжди здорово розпочали гру: пресингували, бігли, влаштували справжню навалу воротам суперника. Підтвердженням цьому є той факт,  що за 3-4 хвилини наші футболісти виконали шість кутових поспіль (!). М’яч кілька разів метушився по штрафному майданчику, але втілити стартову активність бодай у один забитий м’яч не вдавалося, хоча дляцього були усі можливості. Зокрема, хороший момент мав Гуров у середині першого тайму, якому ніхто не заважав пробити впритул «щокою» метрів з 11-ти, але не влучив у площину воріт – м’яч пролетів поруч зі стійкою. Здавалося, що перший тайм так і завершиться, але за хвилину до свистка на перерву Єфименко зробив хорошу подачу з правого флангу, Шулянський увірвався до штрафного майданчика і головою переправив м’яч у сітку.

По перерві вже одесити відповіли активністю на перших хвилинах другого тайму – навіть дісталися штрафного майданчика та створили кілька моментів, та незабаром динамівці взяли гру та м’яч під свій контроль, і поєдинок продовжувався за їхнім планом. За словами тренера Олександра Радченка, сподобалося, як увійшли до гри футболісти, що вийшли на заміну, більшість порадували, відчутно посилили гру. Зокрема, Пахарина віддав гольову передачу, коли Волошин головою забив свій перший м’яч. А другий він провів після чудового удару правою із-за меж штрафного майданчика – вийшло дуже еффектно. Ну, а крапку вже у доданий час поставив Крук ударом головою у «дев’ятку», щоправда, цей гол вийшов дещо випадковим. Хоча до цього після хорошого прострілу з флангу Пахарини той же Крук буквально з шести метрів примудрився лівою ногою пробити вище!

Через велику кількість проведених замін, арбітр компенсував цілих шість хвилин, та до фінального свистка рахунок вже не змінювався.

Єдиним неприємним моментом матчу стала травма капітана команди Гурова, який постелився у підкаті, і йому суперник наступив бутсою на коліно – динамівець не зміг продовжити гру.

Відзначимо, що у паралельному матчі нашої групи РВУФК (Київ) – СДЮШОР (Ужгород) перемогу святкували кияни з рахунком 3:0. В іншій групі з однаковим рахунком 4:0 «Шахтар» переміг «Дніпро», а «Карпати» - «Чорноморець».

Нагадаємо, свій наступний поєдинок «Динамо» U-14 проведе завтра, 22-го червня, у Борисполі проти ужгородської СДЮШОР. Початок о 16.30.

ДЮФЛУ (U-14). Фінальний турнір. Група «А». 1-й тур

21.06.2015. Щасливе, стадіон «Лафорт-Арена». 500 глядачів

«ДЮСШ-11 Чорноморець» - «Динамо» – 0:4 (0:1)

«Динамо»: Нещерет, Пинчук, Дмитров, Буценко, Цекало (Білик, 39), Шулянский (Пахарина, 52), Ефименко (Михайленко, 48), Гуров (к) (Крилов, 43), В.Волошин, Надольский (Шамич, 55), Дереган (Крук, 39).

Голи: Шулянський (29), Волошин (34, 57), Крук (60+3).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер