ДЮФЛУ. Фінальний етап U-17. Півфінал. «Динамо» – «Дніпро» – 4:1

ДЮФЛУ. Фінальний етап U-17. Півфінал. «Динамо» – «Дніпро» – 4:1

Із перших хвилин вони взялися виконувати тренерську установку, нав’язали супернику свою гру та досягли успіху в цьому. Вже до 15-ї хвилини підопічні Дмитруліна та Яшкіна вели в рахунку 2:0. Спочатку після метушні у штрафному майданчику м’яч відскочив до Шарила, й той із району правого кута воротарського майданчика з холодним розрахунком переправив його точно в дальній кут воріт.

Ще за кілька хвилин кияни скористалися стандартним положенням: Козак класно виконав кутовий, на дальній стійці на м’яч чекав Ярмоленко та в дотик замкнув передачу партнера! А коли розпочалася друга половина тайму, відразу двоє динамівців вийшли до воріт проти одного захисника: Мочуляк покотив м’яча під удар Шарилу, й той залюбки оформив дубль! І це ще далеко не всі моменти, які наша команда створила в першому таймі: шанси відзначитися мали Мочуляк, Лісовий, Симчо, Козак, проте нашим гравцям бракувало влучності або не вдавалося належним чином розпорядитися м’ячем.

Біля воріт Герасименка, якщо небезпека й виникала, наш голкіпер упевнено її ліквідовував, надійно граючи на виходах, також не помилялися й захисники: Мазур вигравав верхову боротьбу, Смиченко господарював у центрі, а Бабан, який цього разу за відсутності дискваліфікованого Дубінчака грав лівого захисника, разом із Ярмоленком не лише виконували свої основні обов’язки, а й за нагоди підключалися до атак.

На початку другої половини зустрічі «Дніпро» активізувався, прагнучи відігратися. Кілька разів біля воріт Герасименка було гаряче, зокрема, коли дніпропетровці виконували небезпечний штрафний удар. Леднєв пробив метрів із 20-ти прямо під поперечину, але динамівський воротар у карколомному стрибку кулаком перевів м’яча на кутовий. Проте незабаром наша команда нівелювала запал суперника, забивши вчетверте. Після чергової вдалої подачі кутового Козаком Шарило краще за всіх розібрався у штрафному майданчику та пробив повз воротаря, оформивши хет-трик.

Кілька разів перспективні проходи до воріт виконував Мочуляк, але втілити їх у забиті м’ячі партнерам не вдавалося. Але й без цього рахунок був більш ніж переконливим. У час, що залишився до фінального свистка, дніпропетровці доклали максимум зусиль, щоб забити м’яч престижу, й їм це вдалося на 78-й хвилині, коли Бондаренко скористався фланговою передачею та покотив м’яча повз воротаря.

У неділю, 5-го липня, «Динамо» U-17 у фінальному поєдинку зустрінеться із запорізьким «Металургом». Матч пройде на центральному стадіоні «Чорноморець» та розпочнеться об 11.30.

ДФЛУ (U-17). Фінальний турнір. Півфінал

03.07.2015. Одеса. НТБ «Чорноморець». 300 глядачів

«Динамо» – Дніпро (Дніпропетровськ) – 4:1 (3:0)

«Динамо»: 12. Герасименко, 7. Ярмоленко, 17. Смиченко, 16. Мазур, 8. Бабан, 15. Козак, 5. Смирний (18. Нелюбін, 62), 19. Мочуляк, 2. Симчо (20. Алексеєв, 55), 10. Лісовий (14. Зубков, 69), 11. Шарило (к) (22. Терещенко, 72).

«Дніпро»: 1. Пономаренко, 2. Кошелєв (18. Астахов, 54), 3. Провкін, 4. Прокопчук (к) (15. Стецьков, 51), 5. Гамула, 6. Чеберко, 7. Леднєв, 8. Клочан, 9. Колокан (16. Бондаренко, 41), 10. Ризьє (14. Кожушко, 21), 11. Луньов (13. Галац, 41).

Голи: Шарило (9, 24, 49), Ярмоленко (15) – Бондаренко (78).

Попереджені: Смирний (46) – Леднєв (27).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер