ДЮФЛУ. «Шахтар» (U-14) – «Динамо» (U-14) – 1:1

ДЮФЛУ. «Шахтар» (U-14) – «Динамо» (U-14) – 1:1

До речі, «Динамо» U-14, яке очолюють Юрій Журавльов та Олег Венглинський, вже два тижні не проводило офіційних матчів, оскільки домашню гру минулого туру проти «Княжої» зі Щасливого було перенесено у зв’язку з відсутністю у команди гостей запасного комплекту форми. Тож перед очною зустріччю динамівці дозволили «гірникам» випередити себе в таблиці за кількістю набраних очок.

«Шахтарю» вдалося забити швидкий м’яч: на п’ятій хвилині Харченко замкнув навіс з кутового. Динамівці зрівняли рахунок також після стандарту. Навіс зі штрафного від самої кромки поля головою замкнув центральний захисник та капітан «біло-синіх» Костянтин Гуров.  

Якщо у першому таймі обидві команди грали у відкритий футбол, то в другому більше намагалися в першу чергу зберегти принаймні нічийний результат та діяли переважно від оборони. Тож гра так і завершилася з рахунком 1:1.

Тож, як і раніше, «Шахтар» залишається лідером за кількістю набраних очок, а «Динамо»  - лідером за найменшою кількістю втрачених. У наступному турі 29 жовтня підопічні Юрія Журавльова та Олега Венглинського прийматимуть «Волинь».

Ігор Бондаренко

* фото Андрій Куцан

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер