ДЮФЛУ. «Шахтар» (U-16) – «Динамо» (U-16) – 2:1

ДЮФЛУ. «Шахтар» (U-16) – «Динамо» (U-16) – 2:1

Фактор свого поля для «гірників» був суто номінальним, адже домашні ігри вони проводять у селищі Щасливе, що зовсім поруч із Києвом.

Динамівці до цього матчу підійшли у статусі абсолютних лідерів своєї групи. В минулому турі «біло-сині» обіграли команду «Княжа», що як раз представляє смт. Щасливе – 2:0 (голи забивали Андрій Романенко та Владислав Наумець).

Тож після шести турів «Динамо» U-16, яке очолюють Ігор Костюк та Олексій Герасименко, мало шість перемог та на три очки випереджало найближчого переслідувача, донецький «Шахтар».

Отже матч принципових суперників вирішував долю поточного першого місця у таблиці. Старт зустрічі краще вдався «гірникам», які частіше володіли м’ячем і досить швидко втілили свою перевагу у гол. Його автором на 11-й хвилині став Андрющенко. Але динамівці швидко оговтались та завдали удару у відповідь. Паритет відновив Денис Янаков, який брав участь у всіх попередніх шести турах, проте для нього цей гол став першим у сезоні.

Проте під завісу першої 40-хвилинки Кузьменко знову вивів «гірників» уперед. У другому таймі як не намагалися динамівці відігратися, проте гравці «Шахтаря» надійно відіграли в обороні і втримали переможний рахунок. Тож тепер «Шахтар» зрівнявся у таблиці з «Динамо» за очками і випереджає за додатковими показниками.

У наступному турі 29 жовтня «біло-сині» прийматимуть «Волинь».

Ігор Бондаренко

* фото Андрій Куцан

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер