ДЮФЛУ. Фінальний етап U-14. 2-й тур. «СДЮШОР» (Ужгород) - «Динамо» – 0:6

ДЮФЛУ. Фінальний етап U-14. 2-й тур. «СДЮШОР» (Ужгород) - «Динамо» – 0:6

Поєдинок відбувся в Борисполі на стадіоні «Колос».

Динамівці розпочали гру доволі активно й уже у першому таймі забезпечили собі комфортну перевагу. У перші п’ять хвилин воротам загрожували Дероган та Крук. А після прострілу з правого флангу Єфименка Михайленко поцілив у стійку! Підопічні Олега Венглинськго та Олександра Радченка багато комбінували та вели гру на половині поля суперника, футболісти завдавали ударів із різноманітних позицій. Словом, гол був питанням часу, й він не змусив на себе довго чекати. Після чергової атаки м’яч метушився по штрафному майданчику, нарешті відскочив до центрального захисника Буценка, який із центра карного майданчика невідпорним ударом вивів нашу команду вперед!

Надалі динамівці не зменшили обертів, продовжували йти вперед та створювати гострі ситуації біля воріт ужгородців. Незабаром Волошин увірвався з м’ячем до штрафного майданчика, отримавши хороший пас та випередивши суперників, а потім класно прострілив уздовж воріт, тож Дерогану залишалося лише переправити м’яча у ворота повз воротаря.

А за кілька хвилин до свистка на перерву Волошин класно виконав штрафний удар із лівого флангу на протилежну стійку, де на м’яч уже чекав Єфименко й головою забив третій м’яч.

Після перерви малюнок поєдинку майже не змінився: динамівці продовжували контролювати м’яч та гру.

Михайленко пробив зовсім поруч зі стійкою, Волошин якимось дивом не влучив у ворота з кількох метрів, Єфименко, відгукнувшись на відскок м’яча, забив, але миттю раніше асистент арбітра зафіксував у нього офсайд.

Але ситуацію швидко виправив Крук, який, як і належить гравцю атаки, зіграв до кінця, й після того, як воротар «витяг» м’яча з-під поперечини, встигнув першим на добивання. Згодом після хорошого пасу партнера на ударну позицію виходив Шулянський, але спрямував м’яча в сантиметрах повз дальню стійку. Ще Дероган пробив справа у руки воротарю, а ось Надольському пощастило більше: після подачі з кутової позначки він також поборовся до кінця, й після того,  як воротар упорався з першим ударом, головою добив м’яча в сітку. Той же Надольський уже у компенсований час встановив остаточний рахунок 6:0, коли, залишившись без опіки, з центру штрафного майданчика спрямував м’яча в кут воріт.

Після перемоги над ужгородською СДЮШОР тренер динамівської команди U-14 Олександр Радченко залишився задоволений грою:

- Сьогодні гра нам сподобалася, все вдавалося, думаю, результат по грі. Хлопці забили красиві м'ячі, проводили перспективні атаки, знову було багато невикористаних моментів... Загалом, задоволені.

У попередньому матчі ми діяли гірше, але теж перемогли. А сьогодні вже краще, все склалося вдало. По грі особливо коментувати немає чого, ми навіть хлопцям мало що казали, просто привітали їх, адже грали вони справді класно. Також добре увійшли у гру футболісти, які вийшли на заміну. Словом, усі заслуговують на хороші слова. Грали з бажанням, азартом, сьогодні вони молодці. Гол Єфименка? Він у нас багато таких м'ячів забиває, ми награємо це на тренуваннях.

Відзначимо, що в іншій групі «Дніпро» переміг «Чорноморець» 4:1, а решта матчів відбулася пізніше.

Свій наступний поєдинок «Динамо» U-14 проведе післязавтра, 24-го червня, у Щасливому проти київського РВУФК. Початок о 16.30.

ДЮФЛУ (U-14). Фінальний турнір. Група «А». 2-й тур

22.06.2015. м.Бориспіль. Стадіон «Колос». 500 глядачів

СДЮШОР (Ужгород) – «Динамо» – 0:6 (0:3)

«Динамо»: 35. Нещерет (1. Г. Волошин, 52), 2. Пінчук, 4.Дмитров, 3.Буценко (к), 19.Білик (6. Цекало, 40), 8. Єфименко (20. Пахарина, 44), 15. Крилов, 21. Михайленко (17. Шамич, 49), 5. В. Волошин (7. Надольський, 45), 10. Крук (11. Шулянський, 49), 22. Дероган.

Голи: Буценко (13), Дероган (21), Єфименко (27), Крук (40), Надольський (59, 60+4).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер