ДЮФЛУ (U-14). 3-й тур. «Динамо» – BRW-ВІК – 2:0

ДЮФЛУ (U-14). 3-й тур. «Динамо» – BRW-ВІК – 2:0

За підсумками перших двох турів ДЮФЛУ в групі «А» відразу три команди зберігали шанси посісти перше місце. Найбільш зрозумілим було завдання у BRW-ВІК – у разі перемоги над «Динамо» володимирці посідали перше місце й виходили до фіналу турніру.

Перед початком зустрічі виникла невеличка пауза. Через неузгодженість команди вийшли на гру в футболках синьо-блакитного та синього кольору, на що правильно відреагував арбітр. Рішення було оперативно знайдено, володимирці одягли «помаранчеві» манішки й за кілька хвилин матч розпочався.

Образа за прикру поразку від «Шахтаря» двома днями раніше лише додала спортивної злості динамівцям. Упродовж усього матчу з чинним лідером групи кияни показували змістовну атакуючу гру, практично не помилялися в захисті. Вже на 14-й хвилині зустрічі рахунок було відкрито – простріл із правого флангу від Кості Котова на дальньому куті воротарського майданчика замкнув Георгій Цитаїшвілі (фото епізоду внизу).

Забитий м'яч на певний час вирівняв гру, м'яч почав довго затримуватися в центрі поля. Як виявилося, ігрова пауза пішла на користь динамівцям, які в заключні хвилини першого тайму пішли на штурм воріт суперника. На 28-й хвилині удар Стаса Сорокіна з 20-ти метрів парирував воротар Харченко. Хвилиною пізніше удар Максима Духана з гострого кута пройшов трохи вище поперечини. А завершилася ударна серія киян блискучою подачею Сорокіна з кутового, яку ударом головою замкнув Олександр Войтюк!

У другому таймі малюнок гри практично не змінився. Динамівці краще контролювали м'яча, перевершували суперника у функціональній готовності. На 41-й хвилині Котов добре відкрився на лінії штрафного майданчика й у дотик намагався переправити м'яча у ворота після флангової передачі. Все зробив правильно, тільки пробив Костя прямо по центру, де розташувався голкіпер Харченко. Буквально ще за кілька хвилин кіперу господарів знову довелося показати свою майстерність, цього разу після удару Сорокіна метрів із 20-ти.

З низки атак, які обрушили «біло-сині» під кінець зустрічі, можна відзначити момент у Богдана Білошевського. Складно зрозуміти, як м'яч після удару головою з чотирьох метрів не поцілив у ворота.

У матчі з BRW-ВІК стався той випадок, коли тренер «Динамо» Олексій Дроценко був задоволений і результатом, і грою.

- За змістом та якістю проведена з BRW-ВІК гра була для нас найкращою на цьому турнірі. Команда добре налаштувалася й показала той рівень, якого ми від неї чекали. Можливо, певної злості хлопцям додала дуже прикра поразка від «Шахтаря». Випадковий м'яч вирішив результат гри, в якій на поразку ми аж ніяк не заслуговували. Небезпека нашим воротам виникала після розіграшу стандартних положень, із гри суперник не створив жодного моменту. Ми попрацювали над помилками, провели розбір кожного епізоду. Трохи перелаштувалися, зробили необхідні висновки. Можна сказати, що сьогодні ми зіграли в обороні ідеально, не дали супернику жодного шансу. Що стосується атаки, у нас у команді, окрім Максима Духана, немає бомбардира, гравці універсальні та однаково корисно беруть участь і в оборонних, і в атакуючих діях. Намагаємося використовувати найсильніші якості хлопців, працювати нам слабкими компонентами. Творчі діє Станіслав Сорокін. Він невисокого зросту й має якості, які дозволяють починати та розвивати атаки. «Світла голова», як прийнято казати. Якщо буде докладати багато зусиль, не зупиниться в розвитку, може вирости в серйозного футболіста.

Капітан юних динамівців, центральний захисник Олександр Мельник (на фото в центрі), поділився своїми враженнями від першого для нього фінального турніру ДЮФЛУ:

- Ми пропустили в трьох матчах два м'ячі, вважаю це заслугою всієї команди, а не лише захисників. Із чотирьох команд у нашій групі «Динамо» найсильніша. Ми поступилися «Шахтарю» не по грі, вони ні в чому нас не перевершили. Прикро, але на таких помилках потрібно вчитися. Всі хлопці дуже стараються, можу відзначити нашого півзахисника Богдана Білошевського. Добре грає в центрі поля, відбирає м'ячі, роздає передачі. Перед грою тренер сказав, що матч із BRW-ВІК для нас найважливіший. Якщо програємо, втратимо право боротися за призове місце. Це наш перший фінальний турнір чемпіонату України, довго до нього йшли та хотіли перемогти. Зараз будемо готуватися до матчу за третє місце, а за рік спробуємо ще краще підготуватися та перемогти.

ДЮФЛУ (U-14). Фінальний турнір. Група «А». 3-й тур.

25.06.2014. Володимир-Волинський, стадіон «Олімп». 300 глядачів.

«Динамо» – BRW-ВІК – 2:0 (2:0)

«Динамо»: Косяков, Чуєв, Мельник, Малишкін, Рожко, Білошевський, Котов (Сухоручко, 56), Сорокін (Сирота, 60), Цитаїшвілі (Петренко, 46), Духан (Захаров, 40), Войтюк.

Голи: Цитаїшвілі (14), Войтюк (30).

У другому матчі групи «А» донецький «Шахтар» переміг моршинську «Скалу» 1:0. Таким чином, за підсумками групового етапу «Шахтар» посів перше місце та вийшов до фіналу, де зіграє з «УФК-Карпати» (Львів), а «Динамо» в матчі за третє місце поміряється силами з одеським «Чорноморцем». Вирішальні поєдинки відбудуться 27 червня.

Підсумкова таблиця в групі «А» 

 

Команда

І

В

Н

П

М

О

1.

«Шахтар»

3

2

0

1

2:1

6

2.

«Динамо»

3

2

0

1

7:2

6

3.

BRW-ВІК

3

1

1

1

2:3

4

4.

«Скала»

3

0

1

2

2:7

1

* за рівності очок між командами в першу чергу враховується очна зустріч

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер