ДЮФЛУ (U-14). 3-й тур. «Динамо» – РВУФК (Київ) – 1:0

ДЮФЛУ (U-14). 3-й тур. «Динамо» – РВУФК (Київ) – 1:0

Після нічиєї РВУФК з одеською «СДЮШОР-11 Чорноморець» 1:1 ситуація у нашій групі склалася таким чином, що напередодні заключного матчу динамівцям, щоб посісти перше місце, достатньо було нічиєї. Однак, з перших хвилин було не схоже, що підопічні Олега Венглинського та Олександра Радченка грають на такий результат. Відзначимо повернення до стартового складу капітана Гурова, який одужав після пошкодження.

Матчі між киянами завжди проходять у принциповій боротьбі, не стала винятком і сьогоднішня гра. Наша команда одразу спробувала взяти м’яч під свій контроль та заволодіти ініціативою. Хоча це і вдалося зробити, занадто близько до своїх воріт інтернатівці динамівців не підпускали, не поступаючись у боротьбі, вчасно вступаючи у відбір м’яча та блокуючи потенційно небезпечні простріли. У першому таймі можна хіба що згадати два удари Надольського, який спочатку намагався замкнути дальню стійку, а потім завдавав удару метерів з 10-ти з центру штрафного майданчика, але в обох випадках півзахиснику не вистачило влучності. Ще одного разу здорово прострілював Шулянський з лівого флангу, проте нікому з партнерів переправити м’яч у ворота не вдалося.

Крім того були питання до певних рішень бригади арбітрів, які, м’яко кажучи, були спірними і викликали обурення тренерів. Навіть дрібні епізоди трактувалися на користь суперників динамівців. Чого варті лише перші два попередження, які отримали наші гравці: за симуляцію та за неправильний вихід на заміну.

Після перерви динамівці знову не відходили від воріт суперника. В одному з моментів після подачі кутового, здалося, воротар зловив м’яч уже за лінією воріт, проте на центр поля суддя не вказав. Але, незважаючи на жодні перешкоди, підопічні Венглинського та Радченка продовжували грати у свій футбол та вести свою лінію, і скоро добилися свого. Та перед цим ще в одному епізоді після чудової подачі Михайленка справа точно на голову Надольському, той пробивав метрів з 14-ти, та м’яч буквально трохи розминувся з дальньою стійкою! А як Михайленко головою не переправив м’яч у сітку з правого кута воротарського майданчика після вивіреної передачі партнера, мабуть залишилося загадкою для нього самого та змусило тренерів схопитися за голову. Але незабаром В.Волошин виправив ситуацію: Пінчук добре подав справа, Вікентій «чиркнув» м’яч головою та той залетів у сітку під самісеньку дальню штангу! Згодом ще Михайленко робив гостру передачу до штрафного майданчика, Шулянський замикав, та воротар встиг зреагувати. У компенсований час довелося виручати свою команду Нещерету, і він зі своїю задачею впорався на відмінно.

До фінального свистка рахунок більше не змінювався, тож «Динамо» U-14 з максимальною кількістю очок вийшло з першого місця у групі та зіграє у фіналі 26-го червня з донецьким «Шахтарем».

ДЮФЛУ (U-14). Фінальний турнір. Група «А». 3-й тур

24.06.2015. Щасливе, стадіон «Лафорт-Арена». 500 глядачів

«Динамо» - РВУФК (Київ) – 1:0 (0:0)

«Динамо»: 35.Нещерет, 2. Пінчук, 4. Дмитров, 3. Буценко, 6. Цекало (19. Білик, 60+1), 11. Шулянський (20. Пахарина, 60), 8. Єфименко (21. Михайленко, 31), 9. Гуров (к) (15. Крилов, 56),5. В.Волошин, 7. Надольский, 22. Дероган (10. Крук, 34).

Гол: В.Волошин (55).

Попереджені: Гуров (19), Крук (34), Надольський (36) – Завгородній (52).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер