ДЮФЛУ U14. «Барса» (Суми) – «Динамо» – 0:6

ДЮФЛУ U14. «Барса» (Суми) – «Динамо» – 0:6

Уже на 47-й секунді блискучого удару з-за меж штрафного майданчика завдав Подейко, і м’яч влетів точно в дев’ятку воріт суперника – без шансів для воротаря. Подвоїти перевагу вдалося за дев’ять хвилин, коли після закидання зі своєї половини поля Лобко відгукнувся у штрафному майданчику господарів та в дотик спрямував м’яча у ворота повз голкіпера.

Ближче до завершення першого тайму підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка забили ще двічі. Калин завершив точним ударом свій слаломний прохід до штрафного майданчика, а Задорожний змістився з правого флангу до центру, «обігрався» із захисником суперника та пробив точно у кут від півкола перед штрафним майданчиком.

Після перерви побиття «Барси» продовжилося. Калин оформив дубль, виявившись найрозторопнішим у штрафному майданчику суперника після подачі зі штрафного з правого флангу, а ще одного разу поцілити у ворота господарів удалося Пономаренку, який після закидання на лінії штрафного майданчика вдало зіграв на випередження, прокинув м’яча повз голкіпера та розстріляв уже порожні ворота.

І хоч до завершення матчу залишалося ще більше десяти хвилин, рахунок на табло більше не змінювався. Утім, і цього виявилося достатньо, аби здобути другу в сезоні перемогу з розгромним рахунком.

Павло ЧЕРЕДНІЧЕНКО, тренер «Динамо» (U14):

- Хлопці налаштувалися на гру, підійшли до неї відповідально, виконали установку, забивши швидкий м’яч. Згодом свої техніко-тактичні дії ми втілили загалом у шість забитих м’ячів.

- Забивали по-різному – і після комбінацій, і завдяки індивідуальним діям. Це наслідок роботи на тренуваннях?

- Так, у нас був тижневий мікроцикл, працювали над фланговими передачами, ударами з середньої та дальньої дистанцій, комбінаціями в малих коаліціях по п’ять-шість футболістів. Усе це дало результат, і хлопці сьогодні продемонстрували результативний футбол.

- Особисто вам який гол сподобався найбільше?

- Усі голи в нас трудові. І влучання з дальніх дистанцій, і після комбінацій – це наслідок командної роботи. Тому всі шість голів мені сподобалися.

- Ви сьогодні вимагали, щоб гравці більше діяли через фланги. Чи можна сказати, що флангові передачі – це складова стилю, що закладається у гравців?

- У кожній грі в нас має бути чисельна перевага на флангах, яку ми маємо реалізовувати. Особливо коли велика група гравців суперника сконцентрована в центрі, до атак також мають підключатися флангові захисники, чого ми також вимагаємо від гравців.

- Була неповна заявка. Із чим це пов’язано?

- Зараз у нас кілька футболістів травмовані. Ступінь пошкодження різний – у когось перелом, у когось м’язові травми. Але на всіх гравців ми розраховуємо й сподіваємося побачити їх незабаром на полі.

Максим ПОДЕЙКО, гравець «Динамо» (U14):

- Загалом, гра була не важкою. На перших хвилинах придивлялися до суперника, але відразу забили швидкий м’яч, після чого грати стало легше. В епізоді, коли мені вдалося відзначитися, я отримав передачу перед штрафним майданчиком, встигнув подивитися та пробив у дальній незахищений кут – і поцілив. Загалом, подібні комбінації відпрацьовуються на тренуваннях – у таких ситуаціях я або віддаю пас урозріз на нападника, або пробиваю по воротах. Незважаючи на те, що суперник був слабким, ми мали можливість відпрацьовувати різноманітні комбінації на майбутні поєдинки з сильнішими командами.

Владислав КАЛИН, гравець «Динамо» (U14):

- Суперник сьогодні був неважкий, нам удавалося виконувати все те, про що домовлялися з тренерами. Схоже, суперник розклеївся після швидкого гола. Мені вдалося сьогодні відзначитися двічі – у першому епізоді я вийшов на ударну позицію після пасу врозріз від партнера та пробив у дальній кут, а в другому моменті вдало зіграв на добиванні після стандартного положення. Подібна результативність – це наслідок роботи на тренуваннях, де ми відпрацьовуємо різні тактичні схеми та комбінації. Добре, що вдалося втілювати все на полі.

ДЮФЛУ U14. 6-й тур

«Барса» (Суми) – «Динамо» – 0:6

«Динамо»: 71. Суркіс (1. Микитенко, 45), 6. Білоусов (7. Осипенко, 49), 23. Бельчиков (3. Кузьменко, 49), 5. Галич, 9. Задорожний, 24. Калин, 4. Кусий, 10. Лобко, 17. Нестеренко (19. Пашко, 49), 8. Подейко, 13. Тітов (11. Пономаренко, 49).

Голи: Подейко (1), Лобко (10), Калин (29, 42), Задорожний (34), Пономаренко (59).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер