ДЮФЛУ U-14. «Чорноморець» – «Динамо» – 0:1

ДЮФЛУ U-14. «Чорноморець» – «Динамо» – 0:1

Враховуючи те, що в турнірній таблиці команди розташувалися поруч («Динамо» та «Чорноморець» мали однакову кількість очок, ділячи друге-третє місце в таблиці), очікувалася вперта боротьба на полі. Так воно й сталося. Більше того, активніше гру розпочали господарі, й уже на перших хвилинах, якби не реакція голкіпера та самовідданість захисників «Динамо», рахунок міг бути на користь «моряків».

Утім, «біло-сині» доволі швидко перехопили ініціативу, й ось уже Горбач не реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером, трохи згодом йому же зовсім трохи не вистачило, аби поцілити в кут воріт після подачі зі штрафного, а ще в одному епізоді з ударом Ігоря з гострого кута впорався воротар.

Господарі відповіли своїм нереалізованим виходом двох нападників на одного захисника, після чого «біло-синім» нарешті вдалася гольова атака. З ударом Ганжоли з меж штрафного майданчика воротар упорався, парируваши м'яча трохи вбік, але першим на підбиранні опинився Давлатов і з гострого кута все ж спрямував сферу до сітки воріт.

У другому таймі команди більше боролися з погодою та полем, яке від спеки сильно нагрілося й було сильнее випаровування, ніж одна з одною. Напевно, тому моментів було обмаль. У підсумку, динамівцям вдалося втримати мінімальну перевагу й відірватися на три очки від «моряків» у турнірній таблиці.

Андрій ФАРТУШНЯК, старший тренер «Динамо» (U-14):

- Від «Чорноморця» ми й очікували такої гри, адже вони так само діяли й у Києві. Вони відходять глибоко в оборону, намагаючись діяти на контратаках. Ми хотіли забити швидкий м’яч, після чого відразу накрити їх попереду. Загалом, усе із задуманого вдалося, окрім швидкого м’яча. Моментів створили ігор на п’ять наперед, але реалізація накульгує. Тим не менш, хлопці молодці, особливо враховуючи те, що сьогодні було важко грати через спекотну погоду.

- У попередньому турі ваша команда поступилася «Шахтарю». Сьогодні було бажання реабілітуватися за ту невдачу?

- Звичайно. Як на мене, до поразки від «гірників» призвели індивідуальні помилки, через одну з яких ми й пропустили наприкінці зустрічі, хоча сама гра була нічийною. У хлопців було позамежне бажання виграти сьогодні, тим паче що ми ділили друге-третє місце з «Чорноморцем», тож і цей факт додавав принциповості поєдинку.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-14, перенесений матч 15-го туру

«Чорноморець» – «Динамо» – 0:1 (0:1).

«Динамо»: 1.Ісаченко, 9.Бенедюк, 26.Басок, 13.Чубатий, 2.Єременко, 4.Ганжола, 5.Царенко (18.Мельниченко, 56), 8.Александров, 16.Слесар (20.Фернандо, 51), 10.Давлатов (14.Титаренко, 40), 11.Горбач.

Гол: Давлатов (24).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото – chernomorets.odessa.ua 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер