ДЮФЛУ U-14. «Чорноморець» – «Динамо» – 0:4

ДЮФЛУ U-14. «Чорноморець» – «Динамо» – 0:4

Особливих проблем у виїзному поєдинку «біло-сині» не відчули. Уже на 16-й хвилині підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського відкрили рахунок – Зоренко увірвався до штрафного майданчика з правого флангу, виконав простріл, і Педченко з другої спроби таки пробив воротаря. Згодом динамівці колективними зусиллями відібрали м’яча в центрі поля, Грохольський вивів до воріт Гаджимурадова, й той утілив у забитий м’яч рандеву з голкіпером.

Після перерви підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського могли грати у своє задоволення, й протягом двох хвилин наприкінці зустрічі забили ще двічі. Спочатку Могилевець реалізував черговий вихід віч-на-віч із голкіпером, а згодом Дзень завершив точним ударом головою домашню заготовку при розіграші стандартного положення.

Олексій ДРОЦЕНКО, старший тренер «Динамо» (U-14):

- Загалом ми в обох таймах мали перевагу – володіли ініціативою, контролювали хід гри. Мали низку моментів, багато з яких не реалізували. Були в нас домашні заготовки, як зламати опір суперника, який усією командою сидить біля своїх воріт, і вони дали свої плоди. У першому таймі реалізували два моменти, при цьому були ще дві-три нагоди, які мали втілювати в забиті м’ячі.

Якщо брати гру загалом, то хотілося би, щоб було менше браку – з кожною грою ми прагнемо до того, щоб його відсоток зменшувався. Також хочеться, щоб хлопці грали у більш швидкісний футбол, причому не окремими відрізками, а протягом усієї гри. Сьогоднішім же матчем ми задоволені – як грою, так і результатом. Дали пограти всім футболістам, які були в нашому розпорядженні, зробивши сім замін по ходу зустрічі, щоб хлопці були в ігровому тонусі та відчули саму гру. Претензій по бажанню та самовіддачі немає, певні питання є до технічного виконання та правильності прийняття окремих рішень.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-14, 8-й тур

«Чорноморець» (Одеса) – «Динамо» (Київ) – 0:4 (0:2).

«Динамо»: 23. Гринчук, 3. Балаба (16. Краснов, 57), 20. Гусєв, 6. Жовтенко, 22. Прокопенко (14. Білоконь, 57), 26. Михайлів (5. Кузнецов, 60), 21. Педченко (9. Могилевець, 41), 7. Бойченюк (8. Микитюк, 39), 11. Грохольський, 10. Зоренко (19. Ванда, 54), 4. Гаджимурадов (2. Дзень, 41).

Голи: Педченко (16), Гаджимурадов (29), Могилевець (64), Дзень (66).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер