ДЮФЛУ U-14. «Дніпро» – «Динамо» – 0:5

ДЮФЛУ U-14. «Дніпро» – «Динамо» – 0:5

Поєдинок пройшов у критому манежі. Відкрити рахунок підопічним Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського вдалося на 8-й хвилині, коли після подачі з кутового Балаба зробив скидку на дальню стійку, й Дзень із метра переправив м‘яча у ворота. У дебюті другого тайму центральний захисник Сизонюк підключився до атаки, віддав зручний від лицьової на Могілевця, й останній із центру штрафного майданчика пробив точно в кут. Збільшив перевагу Грохольський, який замкнув простріл Дзеня з правого флангу, ще один м‘яч забив Михайлів, вдало зорієнтувавшись у штрафному майданчику та переправивши м‘яча у ворота з лінії воротарського, а остаточний рахунок перед самим свистком встановив Зоренко, змусивши воротаря помилитися, вибиваючи м‘яча, після чого закотив сферу в порожні ворота.

Олексій ДРОЦЕНКО, старший тренер «Динамо» (U-14):

- Початок був важким, гра була обопільно гострою. В одному епізоді наші ворота врятувала поперечина, в іншому - вже на шляху м'яча у ворота господарів стала стійка. Добре, що згодом нам вдалося вдало розіграти стандартне положення, відчули впевненість та тримали гру під своїм контролем. У другому таймі суперники вже мали бігти вперед в надії зрівняти рахунок, ми же непогано вибігали в контратаки, що призвело до реалізації. Загалом, переграли господарів і по рахунку, і по грі, і, можна навіть сказати, тактично.

Були певні побоювання стосовно фізичного стану гравців після повернення з Туреччини, де ми брали участь у турнірі, але хлопці загалом витримали. Хтось втомився, але ми вчасно зробили заміни, тим самим освіжили гру. Та й на турнірі дали можливість зіграти всім, тому хлопці перебувають в однаковому змагальному тонусі, й немає такої великої втоми, яка може бути після турнірів.

Щодо того, що в Дніпрі грали в манежі на синтетиці, то жодних проблем це нам не спричинило. Так, у Туреччині ми грали на натуральних полях, але в Києві тренуємося на штучних. Навпаки, це там було дещо незвично для нас, хоча поля там просто в ідеальному стані утримуються. Тут же провели лише два тренування - одне на базі на Нивках, а на передігрову спеціально поїхали в манеж до Кончі-Заспи, аби звикнути й, як кажуть, відчути повітря.

ДЮФЛУ U-14, 15-й тур

«Дніпро» - «Динамо» - 0:5

«Динамо»: 23. Гринчук, 3. Балаба (к), 18. Сизонюк, 16. Краснов (20. Гусєв, 65), 14. Білоконь, 26. Михайлів (7. Бойченко, 65), 9. Могілевець (8. Микитюк, 49), 21. Педченко (99. Гуневий, 49), 10. Зоренко, 11. Грохольський (19. Ванда, 61), 2. Дзень (15. Григораш, 63).

Голи: Дзень (8), Могілевець (37), Грохольський (54), Михайлів (57), Зоренко (70).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер