ДЮФЛУ U14. Еліт-ліга. «МФА Мукачево» – «Динамо» – 1:2

ДЮФЛУ U14. Еліт-ліга. «МФА Мукачево» – «Динамо» – 1:2

Підопічні Сергія Беженара та Євгена Лозинського зустрічалися з Мункач Футбольною Академією (МФА) з Мукачева. Поєдинок відбувся на штучному полі навчально-тренувальної бази, розташованої в селищі Дерцен, що в 17 км від Мукачева.

Динамівці швидко відкрили рахунок, коли Богдан Попов відгукнувся на подачу з кутового та головою увігнав м’яча в сітку воріт. Здавалося би, швидкий гол мав би додати впевненості «біло-синім», але вже за кілька хвилин рахунок був рівний. Захист киян дозволив супернику вийти у швидку контратаку, пішов простріл із правого флангу, Сьомка не зміг зіграти на перехопленні й гравець господарів із кількох метрів пробив по порожніх воротах.

Після швидкого обміну голами динамівці хоч і володіли ініціативою, але була помітна певна нервозність, яка з плином часу лише посилювалася, через що часто приймалися неправильні рішення в завершальній стадії атак. Але тиск на ворота суперника все ж дав свої плоди в середині другого тайму. Богдан Редушко сміливо пішов на суперника, який мав вибивати м’яча, у підсумку проштовхнув круглого в бік воріт, вискочив фактично віч-на-віч із голкіпером та пробив під поперечину – 1:2.

Засмучені господарі, хоч до кінця гри й залишалося ще 15 хвилин ігрового часу, більше не змогли засмутити нашого голкіпера, й у підсумку «біло-сині» здобули важку перемогу.

Сергій Беженар, старший тренер «Динамо» U14:

- Початок гри склався для нас блискуче – забили швидкий гол зі стандарту й надалі могли контролювати хід гри. Але наш гравець послизнувся, помилився, партнери не дограли в моменті, і суперник зрівняв рахунок. Після цього пішла нервова гра. Це вже друга поспіль гра для нас за таким сценарієм. У попередньому матчі з «Шахтарем» ми мали забивати бодай один м’яч на перших хвилинах, але потім випустили гравця суперника – й пішли нерви. Якось потрібно виправляти це, можливо, попрацюємо у психологічному напрямку. Не можна випускати такі матчі з-під свого контролю. Але молодці, дотиснули, у бажанні та старанні дорікнути хлопцям не можу, знайшли свій момент та забили.

В епізоді з вирішальним м’ячем молодець Редушко, який пішов на суперника до кінця – саме те, чого ми й просимо від них. Змусив помилитися суперника, вийшов до воріт та «прошив» голкіпера ударом у ближній кут.

Щодо умов, які створені на базі футбольної академії, то ми залишилися під хорошим враженням. Приїхали сюди, місцеві хлопці показали нам свої кімнати, навчальні класи, де вони харчуються, ознайомилися з їхньою навчальною програмою. Загалом поїздка вийшла доволі інформативною.

Еліт-ліга, 4-й тур

«МФА Мукачево» – «Динамо» – 1:2

«Динамо»: 1. Сьомка, 2. Рибак (5. Варивода, 58), 14. Михайленко, 3. Білий, 6. Човгаленко (18. Озимай, 36), 19. Белев’ят, 7. Ільченко (16. Букатий, 56), 4. Дехтяр, 26. Губенко (10. Драган, 36), 8. Попов, 11. Редушко.

Запасні: 23. Мойсеєв, 27. Кравченко, 17. Бондар.

Голи: Коляда (8) – Попов (3), Редушко (56).

Фото Мункач Футбольна Академія

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер