ДЮФЛУ (U-14). Фінальний турнір. 1-й тур. ДЮСШ-15 - «Динамо» - 0:2

ДЮФЛУ (U-14). Фінальний турнір. 1-й тур. ДЮСШ-15 - «Динамо» - 0:2

Для гравців обох команд виступи на такому високому рівні стали першими в поки ще нетривалій ігровій кар'єрі. Хвилювання, незмінно властиве в таких випадках, відчувалося в перші хвилини зустрічі, але незабаром динамівці чітко взяли гру під свій контроль, домінуючи на полі аж до фінального свистка. Відзначимо, що матчі турніру в віці до 14-ти років складаються з двох таймів по 30 хвилин кожен.



На початку зустрічі динамівці відзначилися серією моментів, в найнебезпечнішому з яких Володимир Здирка виходив сам на сам з кіпером Слуцьким, але завдати удару йому не дозволив захисник. Міг після подачі кутового замикати передачу на дальній штанзі Єгор Маценко, але і тут не вистачило лічених сантиметрів. У ДЮСШ запам'ятався хіба що удар зі штрафного капітана Кучерявого, після якого м'яч пройшов вище поперечини.

Вирішальний момент у першому таймі і, як виявилося, у всій зустрічі, стався на 26-й хвилині зустрічі. Кращий бомбардир команди Владислав Ванат, який забив в регулярному чемпіонаті в 15 матчах 21 м'яч, взяв у штрафній ініціативу на себе, був збитий суперником, і сам же реалізував пенальті.



Не без труднощів довелося «зламувати» насичену оборону суперника динамівцям і в другому таймі. З ударами здалеку без проблем впорався воротар ДЮСШ, а часом супернику відверто щастило. Наприклад, в епізоді у Єгора Маценка, який не зумів буквально з метра переправити м'яч у незахищений кут воріт.

Вдалою виявилася проведена заміна у «біло-синіх». На поле вийшов Микита Ісадченко, саме він став автором прекрасного сольного проходу з флангу і передачею в центр на Ваната, після якого рахунок був подвоєний. Автор «дубля» вирішив розділити радість з приїхавшими повболівати за нього батьками, підбіг до трибуни, за що через секунди отримав від арбітра... попередження. Прикро, але такі футбольні правила.



Наступний матч у ДЮФЛУ (U-14) «Динамо» проведе 20 червня в Моршині на стадіоні «Медик» проти «Зміни-Оболонь». Початок о 16:30

ДЮФЛУ (U-14). Фінальний турнір. Група «А». 1-й тур

19.06.2016. м.Моршин, стадіон «Медик». 300 глядачів.

ДЮСШ-15 (Київ) - «Динамо» (Київ) - 0:2 (0:1)

«Динамо»: 57.Слуцький, 18.Швед, 4.Забарний (9.Боль, 60+2), 55 Вівчаренко (к), 6.Кузик (3.Кирилюк, 31), 10.Маценко, 8.Рязанцев (15.Шут, 60), 20.Велетень (5.Голоколосов, 50), 11.Глушач, 7.Ванат (14.Козленко, 50), 12.Здирко (19.Ісадченко, 38).

Голи: Ванат (26, з пенальті, 46).

* текст та фото Дмитра Шаповала

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер