ДЮФЛУ (U-14). Фінальний турнір. 1-й тур. «Скала» - «Динамо» - 0:2

ДЮФЛУ (U-14). Фінальний турнір. 1-й тур. «Скала» - «Динамо» - 0:2

Вперше у змаганнях бере участь команда «Динамо» U-14 під керівництвом Андрія Фартушняка та Олександра Стужука.

У фінальному раунді виступають вісім команд, поділені на дві групи. Команди цієї вікової категорії грають два тайми по 30 хвилин.

Для динамівців змагання розпочалися із зустрічі зі «Скалою», яка виступала у західній зоні та посіла четверте місце за результатами регулярного чемпіонату.

За поєдинком спостерігали і представники інших команд нашої групи, зокрема тренери та гравці «Чорноморця» і СДЮСШОР (Ужгород), які саме завершили свій поєдинок. Відзначимо, що в паралельній зустрічі перемогу святкували одесити 2:0.

Для динамівців стартова гра склалася непросто. Команди розпочали поєдинок активно, емоційно та почергово створювали небезпечні моменти біля воріт одна одної. На полі було багато боротьби, адже ніхто не збирався поступатися. «Скала» загрожувала нашим воротам переважно після стандартних положень. Кияни ж активно використовували фланги, але м’яч після ударів наших футболістів проходив поруч зі стійкою. У цілому, на полі точилася досить рівна та цікава боротьба.

До перерви кияни змогли використати лише одну із своїх можливостей. Гольову атаку розпочав воротар, запустивши флангом Слесаря, який пройшов з мячем ледь не усе поле. Потім послідувала передача до штрафного майданчика, де Царенко скористався відскоком, обіграв воротаря та відправив м’яч у сітку.

Щойно розпочався другий тайм, кияни провели гостру атаку. Давлатов довгою передачею знайшов Поліщука, той пройшов лівим флангом, змістився та відправив мяч точно у дальній кут воріт, подвоївши перевагу динамівців. Хороші моменти також були у того ж Поліщука та Горбача,  але в обох моментах виручив воротар моршинців. Через спеку командам було важко демонструвати високі швидкості, але на видовищність гри це не впливало. За 10 хвилин до фінального свистка «Скала» ще більше ускладнила собі завдання здобути позитивний результат, адже друге попередження отримав капітан команди Русяк та був вилучений з поля. Динамівці не змогли отримати користь ще у ряді дуже перспективних можливостей. Зокрема, в одному з моментів захисники «Скали» двічі (!) виносили м’яч прямо з лінії воріт після ударів Горбача та його партнерів. Ще одного разу врятував голкіпер суперника, а удар Титаренка було заблоковано, тож рахунок більше не змінювався.

Свій наступний поєдинок «Динамо» U-14 проведе завтра, 16-го червня, на полі стадіону «Княжа-Арена» проти  ужгородської СДЮСШОР. Початок зустрічі о 16.00.

ДЮФЛУ (U-14). Фінальний турнір. Група «Б». 1-й тур

15.06.2018. Щасливе. Стадіон «Княжа-Арена». 100 глядачів

«Скала» - «Динамо» - 0:2 (0:1)

«Динамо»: 1. Ісаченко, 16. Слесар, 13. Чубатий, 19 Волковицький, 2. Єременко (26. Басок, 59), 18. Мельниченко, 7. Філатов (4. Ганжола, 39), 5. Царенко (8. Александров, 54), 10. Давлатов (14. Титаренко), 11. Горбач, 21. Поліщук (20. Фернандо, 57).

Голи: Царенко, Поліщук (33).

Вилучений: Русяк (53).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер