ДЮФЛУ (U-14). Фінальний турнір. 3-й тур. «Динамо» - «Чорноморець» - 2:0

ДЮФЛУ (U-14). Фінальний турнір. 3-й тур. «Динамо» - «Чорноморець» - 2:0

Обидві команди почали обережно, без моментів, але при невеликій перевазі киян. Перший реальний гольовий шанс підопічні Андрія Фартушняка не реалізували на дев'ятій хвилині - Микита Александров, замикаючи навіс з флангу, пробив головою трохи вище поперечини.

Саме Александров був одним з найбільш яскравих футболістів в першому таймі, багато і активно боровся і таки домігся свого. На 24-й хвилині капітан «Динамо» Антон Царенко підхопив м'яч на фланзі, пройшов до штрафної і навісив в район 11-метрової позначки, звідки все той же Александров головою вже був точний - 1:0.

Буквально відразу кияни могли подвоїти перевагу - Царенко опинився в штрафній одеситів і пробив з близької відстані, але м'яч пролетів в сантиметрах від перекладини.

Друга половина виявилася спокійнішою і менш видовищною. «Динамо» грамотно відсунуло гру від своїх воріт і грало на результат - рідкісні удари «Чорноморця» наносилися здалеку і переважно абсолютно неточно.

Фінальну крапку в протистоянні поставив Ігор Горбіч за півтори хвилини до кінця основного часу точним ударом з кута штрафного майданчика.

2:0 - «Динамо» переграє «Чорноморець» і готується до майбутнього матчу. Суперник більш ніж серйозний - львівські «Карпати», з якими зіграють вже 20 червня в півфіналі турніру ДЮФЛУ.

Після гри своїми враженнями поділився старший тренер команди Андрій ФАРТУШНЯК:

«Перемогли - добре. Витримали, виграли, молодці! Було важко, спекотно на вулиці. «Чорноморець» - хороша команда. Правда, чомусь на ворота вони не атакували... М'яч, в цілому, тримали добре.

Заспокоїлися в другому таймі? А сенс лізти вперед, якщо ми виграємо, а вони контролюють м'яч у власному штрафному? Може, у них просто таке завдання. Своєю командою я задоволений.

За арбітрів я намагаюся не говорити, але однакові моменти на турнірі трактуються по-різному. Можливо, мені здається, але якось дивно.

«Карпати»? У фінальній частині беруть участь вісім сильних колективів. Зараз залишаються найсильніші».

ДЮФЛУ. U-14. ФІНАЛЬНИЙ ЕТАП. 3-й тур

18.06.2018. Щасливе. Стадіон «Княжа-Арена». 100 глядачів

«Динамо» (Київ) - «Чорноморець» (Одеса) - 2:0 (1:0)

«Динамо»: Кочерга, Мельниченко, Чубатий, Волковіцький, Єременко, Філатов, Царенко (к), Александров, Поліщук, Слесар, Горбач.

Запасні: Ісаченко, Басок, Березинець, Ганжола, Фернандо, Титаренко.

Голи: Александров (24), Горбач (59)

Попереджений: Філатов (18)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер