ДЮФЛУ U-14. Плей-оф. «Динамо» - «Маріуполь» - 7:0

ДЮФЛУ U-14. Плей-оф. «Динамо» - «Маріуполь» - 7:0

У першому матчі «біло-сині» перемогли у виїзному матчі із розгромним рахунком 5:0. У другому поєдинку підопічні Андрія Фартушняка і Олександра Стужука обіграли «Маріуполь» із рахунком 7:0 і вийшли до фінального турніру ДЮФЛУ.

Перший м'яч у цій грі був забитий на дев'ятій хвилині зустрічі. Після дальньої подачі з лівого флангу капітан команди київського «Динамо» U-14 Антон Царенко результативно пробив повз голкіпера та відкрив рахунок у матчі - 1:0 на користь київського «Динамо».

На 26-й хвилині Ігор Горбач подвоїв перевагу киян. Після передачі з правого флангу він поцілив м'ячем у правий верхній кут воріт «Маріуполя» та зробив рахунок 2:0, із яким команди пішли на перерву.

Красивим дальнім ударом Дмитро Мельниченко поклав м'яча у лівий нижній кут воріт маріупольської команди та на 33-й хвилині матчу встановив рахунок 3:0 на користь «Динамо» (Київ).

На 35-й хвилині Андрій Кочерга вийшов один на один із голкіпером, міг пробити, але віддав передачу на Поліщука - і Дмитро відгукнувся на неї, поціливши у порожні ворота. 4:0 на користь господарів поля.

Через дві хвилини «біло-сині» відібрали м'яча у суперника на чужій половині поля - як наслідок, Дмитро Поліщук пробив повз голкіпера, оформивши дубль, і зробив рахунок 5:0.

Андрій Кочерга на 50-й хвилині матчу після передачі від партнера по команді з правого флангу результативно пробив повз захисника та голкіпера по центру і встановив рахунок 6:0 на користь киян.

На 59-й хвилині Микита Александров з-за меж штрафного майданчика потужним ударом поцілив у лівий нижній кут воріт гостей - 7:0!

У другому матчі плей-оф київське «Динамо» перемогло «Маріуполь» із ще більшим рахунком, ніж у першому - 7:0 - та із загальним рахунком 12:0 вийшло до фінального турніру ДЮФЛУ U-14.

ДЮФЛ U-14. Плей-оф, матч-відповідь

«Динамо» – «Маріуполь» – 7:0 (2:0).

«Динамо»: 1.Ісаченко, 13.Чубатий, 16.Слесар, 5.Царенко, 18.Мельниченко, 2.Єременко, 7.Філатов, 8.Александров, 21.Поліщук, 10.Давлатов, 11.Горбач.

На заміну виходили: 12.Довгий, 14.Тітаренко, 3.Березинець, 17.Кочерга, 26.Басок, 20.Фернандо.

Голи: Царенко (9), Горбач (26), Мельниченко (33), Поліщук (35, 37), Кочерга (50), Александров (59).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер