ДЮФЛУ (U-14). Стиковий матч. 1-ша гра. «Динамо» – ДЮСШ-11 «Чорноморець» – 3:0

ДЮФЛУ (U-14). Стиковий матч. 1-ша гра. «Динамо» – ДЮСШ-11 «Чорноморець» – 3:0

Зазначимо, що в даній віковій групі матч триває два тайми по 30 хвилин.

Динамівці посіли в групі 2 третє місце, пропустивши вперед на шість очок «Шахтар» та «Дніпро», але при цьому маючи на одну та дві гри менше за «гірників» та «дніпрян» відповідно. Що стосується ДЮСШ-11 «Чорноморець», то одесити посіли друге місце в групі 3, на чотири очки поступившись землякам із «Чорноморця».

Розпочали обидві команди доволі жваво. На правах господарів підопічні Олексія Дроценка та Олександра Ситника більше володіли ініціативою, але й одесити не мали наміру поступатися супернику. Саме гості створили перший момент у матчі, але голкіпер «Динамо» Косяков парирував удар із близької відстані, після того як суперник увірвався до штрафного майданчика з лівого флангу. Динамівці, у свою чергу, відповіли двома моментами, в яких головною дійовою особою був Сорокін. Спочатку після його удару м’яча за дев’ятки витягнув голкіпер, а за хвилину Станіслав замикав навіс із правого флангу, але, дотягнувшись до м’яча у стрибку, пробив занадто слабко, й воротар забрав сферу до рук.

Матеріалізувати свою перевагу в забитий м’яч «біло-синім» вдалося на 19-й хвилині. Активний Сорокін перехопив м’яча в центрі поля, миттєво оцінив ситуацію та блискучим пасом урозріз вивів Духана віч-на-віч із воротарем. Найкращий бомбардир «Динамо» в груповому турнірі (7 голів у 10-ти матчах) пробив низом повз воротаря – 1:0. Повівши в рахунку, динамівці не мали наміру зупинятися, пам’ятаючи, що на них чекає ще матч-відповідь в Одесі. Перед самою перервою господарі мали хорошу можливість, аби подвоїти свою перевагу. Голкіпер ДЮСШ-11 «Чорноморець» парирував удар Сорокіна з-за меж штрафного майданчика, а Духан, опинившись першим на добиванні, з гострого кута пробив уздовж лінії воріт. Але момент на цьому не завершився – той же Сорокін, підхопивши сферу вже на лівому куті, прострілив на лінію воротарського майданчика, Сухоручко в боротьбі із захисником пробив по воротах п’яткою, втім захисникам вдалося заблокувати цей удар.

Якщо до перерви гра була більш-менш рівною й гостям вдавалося створювати небезпеку біля воріт Косякова, то в другому таймі на половині поля «Динамо» й згадати особливо нема чого. А от біля воріт ДЮСШ-11 «Чорноморець» було гаряче. Сорокін з-за меж штрафного майданчика поцілив у стійку, Цитаїшвілі завдавав хорошого удару метрів із 11-ти, але м’яч влетів у сітку із зовнішнього боку. Нарешті, на 47-й хвилині динамівцям вдалося подвоїти рахунок. Духан утік від захисника на правому фланзі, виконав простріл на дальній кут воротарського майданчика, куди вже набіг Захаров – після удару 10-го номера «Динамо» м’яч від стійки залетів у ворота – 2:0. У наступній же атаці «біло-сині» довели рахунок до розгромного. Після чергового провалу оборони гостей на ворота вийшов Духан і пробив низом – голкіпер не врятував, дозволивши Максиму оформити дубль в матчі.

Таким чином, здобувши перемогу з великим рахунком у першому матчі, «Динамо» має всі підстави розраховувати на підсумковий успіх. Матч-відповідь команди проведуть у неділю, 15-го червня, в Одесі.

ДЮФЛУ U-14. Стикові матчі

«Динамо» – ДЮСШ-11 «Чорноморець» – 3:0 (1:0).

«Динамо»: 1.Косяков, 5.Мельник, 4.Малишкін, 19.Снищук (14.Сирота, 55), 8.Рожко, 17.Білошевський, 11.Котов (7.Ширипа, 54), 18.Сорокін (13.Петренко, 58), 6.Духан (20.Войтюк, 60), 10.Захаров (3.Чуєв, 59), 15.Сухоручко (16.Цитаїшвілі, 37).

ДЮСШ-11 «Чорноморець»: 1.Карфідов, 6.Кондратюк, 96.Польовий, 23.Дохіна, 10.Мавров, 38.Роботько (15.Божинський, 48), 19.Велєв (80.Чепак, 31), 17.Молодий (3.Учитель, 60), 37.Димитров, 7.Шамс, 24.Граматик (50.Закревський, 48).

Голи: Духан (19, 48), Захаров (47).

Попереджені: Молодий (43), Чепак (57).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер