ДЮФЛУ U-14. «УФК-Дніпро» – «Динамо» – 1:2

ДЮФЛУ U-14. «УФК-Дніпро» – «Динамо» – 1:2

Перед заключним матчем регулярного чемпіонату динамівці забезпечили собі друге місце в турнірній таблиці, відстаючи від «Шахтаря» на сім очок, тому тренерський штаб вирішив надати ігровий час тим гравцям, які мали менше практики протягом сезону, або тільки відновилися після пошкоджень.

Уже в дебюті зустрічі господарі мали реальний шанс відкрити рахунок – Косач ліквідував вихід віч-на-віч, а після добивання Гусєв вибив м’яча з порожніх воріт. Підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського, у свою чергу, створювали небезпеку переважно після флангових проходів Гаджимурадова та стандартних положень. Утім, перший тайм завершився без голів.

А невдовзі після поновлення гри «Динамо» відкрило рахунок – Цілик, який вийшов у перерві на заміну, замкнув простріл із правого флангу, поціливши у ворота з гострого кута. Господарі відігралися після того, як захисники та голкіпер «Динамо» не розібралися, кому вибивати м’яча, і нападник УФК із меж воротарського проштовхнув кулю у ворота. Але все ж перемога дісталася нашій команді, і приніс її знову ж таки Цілик – Данило узяв ініціативу на себе, пройшов до воріт, обігравши на своєму шляху кількох захисників, та пробив із лінії штрафного майданчика точно в кут воріт.

Тепер на нашу команду чекають стикові матчі за право зіграти у фінальній частині чемпіонату ДЮФЛУ. Суперник стане відомий після завершення матчів в інших територіальних групах.

Олексій ДРОЦЕНКО, старший тренер «Динамо» U-14:

- Сьогодні ми не задіяли сімох гравців, які мали більше ігрової практики як у чемпіонаті України, так і в міжнародних турнірах, а дали змогу проявити себе хлопцям, які претендують на потрапляння до основного складу. Загалом я задоволений грою. Звичайно, були помилки, пропустили необов’язковий гол, коли не розібралися між собою воротар та захисник, але було помітно бажання, було видно, що наші хлопці хочуть та вміють грати у футбол. Нам вдалося забити два трудових м’ячі, гостріше зіграти в нападі, ніж суперник, та продемонструвати трохи кращу реалізацію.

Якщо говорити загалом про чемпіонат, то дві очні зустрічі проти «Шахтаря» ми програли, тому й маємо на фініші таке відставання від них. Але є малюнок гри, і це радує. Докладемо всіх зусиль, щоб пробитися до фінальної частини через стикові матчі, на підготовку до яких у нас буде тиждень, і якщо випаде можливість зіграти третю гру з «Шахтарем» за сезон, будемо цьому дуже раді.

ДЮФЛУ U-14, 18-й тур

«УФК-Дніпро» – «Динамо» – 1:2

«Динамо»: 12. Косач, 6. Жовтенко, 20. Гусєв, 18. Сизонюк, 99. Гунєвий, 22. Прокопенко, 15. Григораш (17. Цілик, 36), 19. Ванда (26. Федоренко, 43), 7. Бойченюк (5. Кузнєцов, 53), 9. Могілевець (21. Педченко, 36), 4. Гаджимурадов.

Голи: (49) – Цілик (37, 65).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер