ДЮФЛУ U-14. «УФК-Олімпік» – «Динамо» – 0:7

ДЮФЛУ U-14. «УФК-Олімпік» – «Динамо» – 0:7

Динамівці, які вдома переграли опонента з непристойним рахунком 9:0, повністю контролювали перебіг і гостьового поєдинку. Харків’яни протрималися під тиском підопічних Андрія Фартушняка та Олександра Стужука до 13-ї хвилини, коли Давлатов вийшов до воріт та пробив повз голкіпера. Хоча моменти для взяття воріт були й раніше – свої нагоди не реалізували Титаренко та Слесар, коли суперника рятував або воротар, або каркас воріт.

На 18-й хвилині рахунок було подвоєно. Після навісу з правого флангу Давлатов головою пробив у поперечину, він же, зігравши на добиванні, вдруге влучив у каркас воріт, і лише з третьої спроби таки доправив м’яча до сітки воріт. А за чотири хвилини Фаридун уже виступив у ролі асистента, віддавши гольовий пас на Ганжолу. На останній хвилині тайму №10 «Динамо» мав нагоду зробити хет-трик, але, вийшовши віч-на-віч із воротарем та намагаючись перекинути його, не поцілив у ворота.

Після перерви побиття суперника продовжилося. Давлатов протягнув м’яча по правому флангу, віддав зручний пас на Титаренка, і той пробив фактично по порожніх воротах. Рахунок 4:0 тримався до останніх хвилин, коли динамівці добили харків’ян, забивши впродовж двох хвилин ще три м’ячі – спочатку Фернандо скористався з помилки воротаря, який випустив м’яча з рук після навісу з лівого флангу, й добив у порожні ворота, потім Титаренко поцілив у кут воріт з лінії штрафного майданчика, а остаточну крапку поставив Давлатов, протягнувши м’яча практично з центру поля та реалізувавши вихід віч-на-віч із воротарем.

Таким чином, «Динамо» (U-14) повторило результат старших партнерів і так само в доброму гуморі готується до п’ятничного протистояння з «Металістом».

Олександр СТУЖУК, тренер «Динамо» (U-14):

- Рахунком можна бути задоволеними. Та й грою, загалом. Ми вимагаємо, щоб футболісти більше грали низом, не вибивали м’яча аби куди від воріт, а діяли через короткі та середні передачі. Сьогодні хлопці впоралися з поставленим завданням.

- Діяли так, враховуючи силу суперника?

- Знали силу «УФК-Олімпік», тому більше казали хлопцям грати низом, через розрізні передачі. Бачите, сьогодні була спекотна погода, але вони молодці, витримали.

- В останні хвилини вдалося забити три м’ячі. У суперника просто не вистачило сил?

- Не знаю щодо суперника, але ми все ж таки готуємося до фінальної частини, плюс за тиждень летимо до Італії, де будемо брати участь у турнірі за участю дуже хороших команд, тому триває планомірна підготовка до наступних матчів.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-14. Перенесений матч 18-го туру

«УФК-Олімпік» – «Динамо» – 0:7 (0:3).

«Динамо»: 1.Ісаченко (12.Кочерга, 31), 9.Бенедюк, 13.Чубатий, 17.Хотяшов (20.Фернандо, 31), 2.Єременко, 4.Ганжола, 5.Царенко (15.Буханчук, 38), 18.Мельниченко, 16.Слесар (8.Александров, 31), 14.Титаренко, 10.Давлатов.

Запасні: 19.Волковицький, 7.Філатов.

Голи: Давлатов (13, 18, 60), Ганжола (22), Титаренко (41, 59), Фернандо (58).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер