ДЮФЛУ. U-15. «Чорноморець» - «Динамо» - 1:3

ДЮФЛУ. U-15. «Чорноморець» - «Динамо» - 1:3

«Біло-сині» з перших хвилин заволоділи ігровою перевагою. Вже на другій хвилині після стандартного положення динамівець Антон Боль мав відмінну нагоду відкрити рахунок у матчі, але не влучив у ворота з близької відстані, замикаючи дальню штангу. До перерви захисник «біло-синіх» мав ще кілька моментів, але не реалізував їх, як і його партнери по команді.

На 22-й хвилині обрізка динамівців в середині поля призвела до швидкої атаки одеситів, в результаті якої Олексій Пориваєв вискочив сам-на-сам з Артемом Фастовим. Так динамівці пропустили необов'язковий гол, а господарі поля несподівано повели в рахунку, зберігши його до перерви.

З самого початку другого тайму підопічні Олексія Дроценко обрушилися шквалом атак на ворота одеситів. І вже на перших хвилинах тайму рахунок став рівним – Назар Волошин завершив результативним ударом простріл з правого флангу.

За кілька хвилин Волошин ледь не вивів «біло-синіх» уперед. Однак «моряків» врятував їх голкіпер, Олексій Друі, який зловив кураж. У другій половині зустрічі він не раз виручав «Чорноморець» від вірного голу.

Час минав, 70 хвилин основного часу майже закінчилися, а рахунок на табло так і залишався рівним, незважаючи на тотальну перевагу «біло-синіх» на кожній ділянці поля. Важливим моментом став вихід на поле Микити Шапоренко, який у другому таймі змінив Івана Відошевича. За кілька хвилин до завершення основного часу він вдало обіграв суперника і віддав хороший пас на Кирила Попова, удар якого був точним - 1:2.

Після голу пристрасті на полі закипіли. За неспортивну поведінку арбітр дав другу жовту картку гравцеві «Чорноморця» Владиславу Соколову. А на другій компенсованій хвилині динамівці поставили крапку в грі – третій гол «біло-синіх» забив Олександр Міщенко, який за бурхливу радість також отримав жовту картку, яка виявилася також повторною.

Однак, головний підсумок зустрічі – перемога «Динамо», яка дозволила нашій команді зберегти лідерство в чемпіонаті.

Олексій ДРОЦЕНКО, старший тренер «Динамо» (U-15):

- Вийшла нервова гра, у нас не все вдавалось у першому таймі, плюс пропустили необов'язковий гол. Ряд помилок привів до того, що команда суперника мала кілька моментів і один реалізувала. Ми свої моменти в першому таймі не використали. Якщо брати в цілому, то перший тайм у нас не вийшов. Десь не було тих швидкостей, які ми хотіли, було багато браку. Тому на другий тайм ми трошки перелаштувалися, була серйозна розмова з хлопцями в роздягальні. Радує те, що на другий тайм вони вийшли з бажанням. Вийшли грати в футбол, а не бути присутніми на футбольному полі. Другий тайм в якійсь мірі мене задовольнив, хоча був технічний брак. Але бажання і сам зміст другого тайму були на хорошому рівні.

- Чи задоволені ви роботою суддівства? На наш погляд, було багато спонтанних рішень...

- Суддя приймає рішення, ми не можемо на нього вплинути. Так, якісь моменти можна було трактувати в ту або іншу сторону. Але, якщо суддя прийняв рішення, вже дав свисток, ми повинні це сприймати і не показувати свої емоції, а доводити своєю грою і голами у ворота суперника. Сказати, що суддівство було огидним - не скажу. Так, були помилки, але вони, як і ми, вчаться. Тому, що суддівство було упередженим, не скажу.

- З огляду на велику кількість моментів сьогодні, головною проблемою була реалізація. Реалізуй ви свої моменти - давно б повели в рахунку. Чи були й інші претензії до команди?

- Як я і сказав, у першому таймі було багато моментів, які ми не реалізували. Один тільки центральний захисник Боль міг забити три м'ячі. Десь підвела майстерність, десь - невезіння. Тому є над чим працювати. Це показує, що не можна жити сьогоднішнім днем. Потрібно думати про те, що буде далі і над чим потрібно працювати, щоб хлопці прогресували і таких моментів було менше.

- Вирвати перемогу на останніх хвилинах - так загартовується характер?

- Була складна, важка розмова у перерві. Тому я задоволений, що другий тайм ми провели з таким бажанням... Ми хотіли зрівняти рахунок, перемогти - думаю, ми цього заслужили своєю грою та ставленням хлопців конкретно в другому таймі.

ДЮФЛУ. Вища ліга. Група 2. U-15. 13 тур

«Чорноморець» (Одеса) - «Динамо» (Київ) - 1:3 (1:0)

«Чорноморець»: Друі, Соколов, Крайній (Німчук, 32), Єрмаков, Головацький, Баранюк (к), Пориваєв, Чумак, Кошкін (Коренман, 50), Олійник (Терзі, 50), Осадець

«Динамо»: Фастов, Мазур, Боль (к), Опанасенко, Мельник, Березанський (Оруджев, 70 + 3), Скринник (Демиденко, 60), Міщенко, Відошевич (Шапоренко, 42), Волошин, Попов

Голи: Пориваєв (22) - Волошин (37), Попов (68), Міщенко (70+2)

Попередження: Соколов (30), Друі (45) - Міщенко (49)

Вилучення: Соколов (69, повторне попередження) - Міщенко (70+3, повторне попередження)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер