ДЮФЛУ U-15. «Чорноморець» – «Динамо» – 0:0

ДЮФЛУ U-15. «Чорноморець» – «Динамо» – 0:0

Від самого початку гри підопічні Віктора Мороза та Андрія Фартушняка заволоділи ігровою та територіальною перевагою. Накриваючи суперника на його половині поля, динамівці змушували опонентів помилятися та просто вибивати м’яча за межі поля. До перерви стовідсоткові моменти не реалізували Горбач, Поліщук, Давлатов та Слесар – у всіх випадках, опиняючись фактично віч-на-віч із голкіпером, наші футболісти марнували власні нагоди.

На початку другого тайму Горбач дальнім ударом зачепив поперечину воріт суперника. А трохи згодом до всіх неприємностей «Динамо» додалася ще одна – упродовж однієї хвилини два попередження отримав Слесар та залишив свою команду в меншості. Навіть маючи на одного гравця менше, динамівці продовжували шукати щастя біля чужих воріт, однак забити такий потрібний м’яч їм, на жаль, не вдалося.

У підсумку, матч завершився з рахунком 0:0, який більше влаштував господарів – тренера та футболістів вітали після гри, немов вони обіграли киян із великим рахунком.

Андрій ФАРТУШНЯК, тренер «Динамо» (U-15):

- Дуже прикро втрачати очки в матчі, у якому ми повністю контролювали перебіг гри. Якщо тренер суперника робить заміну вже в першому таймі, це свідчить про те, що ми доволі добре грали, просто не реалізували власні нагоди, яких було чимало. Вилучення в середині другого тайму не вплинуло на події на полі – хоч ми й були вдесятьох, але вся гра все одно проходила на половині поля «Чорноморця». Просто не вистачило реалізації – якби ми забили один м’яч, то підсумковий рахунок був би точно на нашу користь.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-15, 8-й тур

«Чорноморець» (Одеса) – «Динамо» (Київ) – 0:0

«Динамо»: 1. Ісаченко, 8. Бенедюк, 7. Філатов, 13. Чубатий, 2. Єременко, 5. Царенко, 4. Ганжола (19. Березинець, 58), 11. Горбач, 10. Давлатов (6. Пухтєєв, 42; 14. Титаренко, 64), 9. Слесар, 21. Поліщук (20. Фернандо, 66).

Вилучений: Слесар (48, друге попередження).

Фото – www.chernomorets.odessa.ua

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер