ДЮФЛУ (U-15). «Динамо» – «Чорноморець» – 4:3

ДЮФЛУ (U-15). «Динамо» – «Чорноморець» – 4:3

Уже на 14-й хвилині Мусолітін реалізував пенальті, вивівши свою команду вперед. Динамівці поступалися в рахунку недовго, вже на 20-й хвилині Олексій Хахльов із 17-ти метрів сильним та влучним ударом відновив рівновагу.

Найцікавіші події розгорнулися в другому таймі. Гол, який забив Едуард Сарапій на 41-й хвилині, сміливо можна записати до найкрасивіших у нинішньому сезоні. М'яч було доставлено на кут воротарського майданчика, де Едуард правильно обрав позицію та в стрибку «ножицями» пробив у дальній від воротаря кут!

До честі одеситів, у настільки складній ситуації руки вони не опустили. Коршнявий підстеріг воротаря Владислава Петруся та, скориставшись із його помилки, спрямував м'яча у ворота. Нічийний рахунок надихнув гостей, для виходу до фіналу їм необхідно було забити ще один гол. Але тут на повну силу запрацювала атака «Динамо». На 59-й хвилині Гліб Хрущов після серії рикошетів прийняв м'яча та з десяти метрів вивів команду вперед. А буквально в наступній атаці, на 62-й хвилині, після подачі кутового ударом головою відзначився Олександр Борщов. Ця ударна трихвилинка, як виявилося, стала визначальною в підсумковій перемозі киян. Одеситам на останній секунді зустрічі в контратаці вдалося лише скоротити відставання в рахунку до мінімуму.

Незважаючи на перемогу, претензії у тренера, напевно, будуть як до захисту, так і до нападу. Перші дали можливість одеситам тричі відзначитися, а ось гравці атаки використали, в кращому випадку, третину створених моментів. Один лише Максим Куліш у другому таймі двічі виходив віч-на-віч із воротарем, були моменти в Олександра Яцюченка та Дениса Янакова. Попереду в Павла Невєрова зовсім небагато часу, щоб виправити припущені помилки.

Нагадаємо, жеребкування фінальної частини ДЮФЛУ відбудеться 16 червня, а матчі у віковій групі U-15 пройдуть із 21 до 27 червня в Києві.

ДЮФЛУ (U-15). Стиковий матч. Гра-відповідь

15.06.2014. смт.Чапаївка, НТБ «Динамо». 100 глядачів

«Динамо» – «Чорноморець» – 4:3 (1:1)

«Динамо»: 12.Петрусь, 8.Борщов, 20.Хрущов, 11.Червак, 16.Николенко (2.Рибачук, 64), 7.Хахльов, 9.Галенко (4.Дришлюк, 56), 5.Сарапій, 10.Куліш (22.Самков, 61), 17.Янаков, 19.Михайленко (21.Яцюченко, 36).

Голи: Хахльов (20), Сарапій (41), Хрущов (59), Борщов (62) – Мусолітін (14, з пенальті), Коршнявий (45, 70+2).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер