ДЮФЛУ U15. Фінальний турнір. «Динамо» - «Карпати» - 2:1. Звіт

ДЮФЛУ U15. Фінальний турнір. «Динамо» - «Карпати» - 2:1. Звіт

Уже на старті поєдинку «біло-сині» отримали право пробити пенальті. Горбач опинився на газоні після прострілу зі штрафного від Царенка, на що рефері моментально зреагував і вказав на «точку». До м'яча підійшов Єременко і пробив у лівий кут.

Незважаючи на погодні умови, а саме духоту і спеку, команди демонстрували досить цікавий і вибуховий футбол. Настільки, наскільки дозволяли функціональний стан і майстерність гравців.

Кияни більше атакували, але й «Карпати» не відсиджувалися в обороні, створюючи контратаки. І в середині тайму львів'янам удалося зрівняти цифри на табло. Федоров розіграв кутовий зі Столярчуком, який на розвороті прокинув м'яч між двома захисниками «Динамо» і зробив високу подачу на дальній кут воротарського. Слюбик виграв позицію і з близької відстані без проблем головою відправив м'яч у сітку.

Проте, раділи «біло-зелені» зовсім недовго. Царенко запустив по правому флангу Довлатова і того завалили на газон - штрафний. Капітан «Динамо» знову опинився на м'ячі і навісив на ближню стійку, куди першим увірвався Горбач і відправив «круглого» у ворота.

Другий тайм обидві команди вже грали, тримаючи в пам'яті результат першої половини зустрічі. Зрозуміло, почати фінальний турнір із перемоги - завжди важливо, тому саме результат, незважаючи на все, стояв на першому місці.

Гра йшла на зустрічних курсах і моменти виникали біля воріт обох команд. Слід відзначити прекрасну гру голкіпера і капітана «Карпат» Герети, який «тягнув» буквально все, що летіло в його ворота. Зокрема, він виручив свою команду і після прямого удару Ганджоли зі штрафного, і після виходу сам-на-сам Горбача.

Загалом динамівці впевнено діяли на своїй половині поля, не дозволивши львів'янам створити собі серйозних проблем і, водночас, були значно ближчими до третього гола, ніж «Карпати» до того, щоб зрівняти рахунок.

2:1 - «біло-сині» здобувають стартову перемогу на турнірі. Уже 24 червня «Динамо» зустрінеться з «Чорноморцем» у другому турі, а в третьому турі, який буде зіграно 26 червня, киянам протистоятиме ужгородська СДЮСШОР.

ДЮФЛУ U15. Фінальний турнір. 1-й тур

«Динамо» - «Карпати» - 2:1 (2:1)

«Динамо»: 1.Ісадченко, 2.Єременко, 7.Філатов, 15.Чубатий, 8.Бенедюк, 18.Мельниченко, 4.Ганджола, 5.Царенко (к), 10.Довлатов, 9.Слесар, 11.Горбач.

Запасні: 12.Кочерга, 16.Канаєв, 3.Волковицький, 6.Пухтєєв, 20.Фернандо, 99.Семенець, 17.Цілик, 21.Грохольський.

Голи: Єременко (7, з пенальті), Горбач (33) - Слюбик (31)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер