ДЮФЛУ U-15. «Металіст» - «Динамо» - 0:6

ДЮФЛУ U-15. «Металіст» - «Динамо» - 0:6

Ця зустріч виявилася для підопічних Олександра Ситника та Володимира Самборського доволі «легкою прогулянкою» - домінуючи на полі з першої і до останньої хвилини, «біло-сині» відвантажили у ворота харків’ян шість м’ячів.

Покер у цій грі записав до свого доробку Володимир Ванат. До слова, для Володимира це перший покер у сезоні - до цього він забивав лише по одному м’ячу у восьми матчах, при тому що в минулому сезоні він наколотив 28 голів у змаганні команд U-14. Тепер із 12-а голами він очолив рейтинг бомбардирів у групі 2 вищої ліги.

Здобувши перемогу в Харкові, «Динамо» U-15 продовжило свою вражаючу переможну серію, яка триває вже дев’ять матчів. Загалом на рахунку «біло-синіх» 12 перемог та одна нічия, при цьому в останніх чотирьох матчах наша команда не пропускала, забивши аж 26 голів!

Паралельно у Дніпрі відбувся очний поєдинок головних переслідувачів нашої команди у змаганнях цієї вікової групи. «Дніпро» переміг «Шахтар» і закріпився на другому місці, відтепер випереджаючи «гірників» на шість очок і на стільки ж відстаючи від «Динамо».

Старший тренер «Динамо» U-15 Олександр Ситник прокоментував перемогу своїх підопічних:

- Ми налаштовувалися на серйозний супротив, адже «Металіст» залишається міцною командою, незважаючи на те, що багато гравців залишили академію. Свідченням цього є досить високе місце харків’ян у турнірній таблиці. Тож ми готувалися до серйозної гри, тим більше що матч для нас виїзний. Наші хлопці почули наші поради - не було жодного недонастрою, і з перших хвилин ми взяли гру під свій контроль.

«Металіст» майже не створював моментів біля наших воріт, а ми, у свою чергу, могли забити більше ніж шість м’ячів, але ми не використали всі свої моменти. Тим не менше, ми задоволені грою, відношенням хлопців до гри. До 13 травня у нас буде невелика перерва, пов’язана з тим, що гравці групи U-17 викликані до збірної. Тому нам важливо було взяти три очки, аби відірватися від найближчих переслідувачів у турнірній таблиці.

На відміну від команди U-17,гру з київським ДЮФШ-15 ми не переносили з базової дати, аби в нас не було великого розриву в календарі, і Федерація пішла нам назустріч. Тож проведемо матч 13 травня. 

Додамо, що 11 гравців «Динамо» U-15, а загалом 12 динамівців,викликані на селекційний відбір нової збірної України U-15, сформованої з гравців 2002 р. н.

На збір, що триватиме з 23 по 26 квітня, викликані Костянтин Вівчаренко, Ілля Забарний, Денис Кузик, Даніл Скорко, Володимир Бражко, Єгор Глушач, Артем Кулаковський, Владислав Ванат, Богдан В’юнник, Віктор Блізніченко, Чуквебука Емере, а також голкіпер Руслан Нещерет, який вже виступає за «Динамо» U-16.

Вища ліга ДЮФЛУ. 13-й тур

«Металіст» U-15 – «Динамо» U-15 – 0:6

«Динамо»: Слуцький (Червінський) - Скорко (Емере), Вівчаренко, Забарний (Рязанцев), Кузик (Семчук) - Бражко, Глушач (Козленко), Кулаковський (Матвєєв) - В'юнник, Ванат, Ісадченко (Велетень).

Голи: Ванат - 4, В'юнник, Рязанцев

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер